Libnet.ro
UNICEF

05:30

Pietele actiunilor ignora somajul tehnic al guvernului SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pietele actiunilor ignora somajul tehnic al guvernului SUA

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa au crescut ieri, investitorii considerand ca impactul somajului tehnic partial in care a ajuns guvernul american va fi redus. continuă pe Ziarul Bursa

ANALIZA. intreruperea activitatii guvernului SUA ar putea avea efecte GRAVE asupra economiei

Intreruperea activitatii guvernului SUA din cauza disputelor din Congres privind bugetul ar putea reduce cresterea celei mai mari economii din lume cu pana la 1,4 puncte procentuale in trimestrul al patrulea, in .

intreruperea activitatii guvernului SUA in lipsa unui buget ar putea reduce cresterea PIB

Intreruperea activitatii guvernului SUA din cauza disputelor din Congres privind bugetul ar putea reduce cresterea celei mai mari economii din lume cu pana la 1,4 puncte procentuale in trimestrul al patrulea, in functie de durata crizei de finantare, conform Bloomberg.

Tensiuni pe pietele actiunilor din lume

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut ieri, pe fondul temerilor legate de situatia bugetului SUA si de situatia politica din Italia.

inchiderea Guvernului SUA n-a speriat pietele financiare.

Suspendarea partiala a activitatii Guvernului american dupa neadoptarea bugetului n-a izgonit investitorii de la bursa si a provocat doar pagube moderate detinatorilor de dolari. Motivul? Criza politica si fiscala va fi rezolvata iar cutiparul. Amanarea adoptarii bugetului pe seama disputelor privnd cheltuielile angajate de administratia din SUA a avut un impact modest asupra pietelor financiare. Asta pentru ca principalul motiv de crestere a burselor-programul de cumparare de bonduri .

Dolarul, victima a suspendarii partiale a activitatii guvernului SUA

Dolarul american este in scadere in urma suspendarii partiale a activitatii guvernului federal al SUA, investitorii anticipand ca impasul politic in ceea ce priveste bugetul si plafonul datoriei publice va.

inchiderea partiala a guvernului SUA va costa 300 de milioane de dolari pe zi

Oprirea partiala a activitatii statului federal american, dupa ce Congresul nu a adoptat bugetul pentru anul fiscal care a inceput la 1 octombrie, va cauza intr-o prima perioada pierderi de 300 milioane de dolari pe zi economiei SUA, potrivit estimarilor firmei de cercetare IHS, citate de Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )