Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plajele salbatice ultimele refugii de pe litoralul romanesc, unde sunt stapani doar pescarusii si unde se aude doar cantecul marii

Adevărul Adevărul,
Plajele salbatice ultimele refugii de pe litoralul romanesc, unde sunt stapani doar pescarusii si unde se aude doar cantecul marii

In arsita Dobrogei stau ascunse cateva giuvaeruri: colturi salbatice de natura unde nisipul este spalat doar de valurile marii si unde pescarusii impart tarmul cu oamenii. Pretul pe care il platesti pentru aceste colturi de rai sunt drumurile lungi si prafuite. continuă pe Adevărul

Orasele s-au golit! Mii de oameni pe litoralul romanesc

Orasele s-au golit! E plin insa litoralul romanesc. De la nord la sud, pe litoralul romanesc, un sfert de milion de oameni s-au prajit in cel mai calduros weekend din aceasta vara. Cu peste 30 de grade pe.

Litoralul romanesc, la mare cautare. Sute de mii de turisti in fiecare weekend

Peste 200 de mii de turisti au fost sambata si duminica pe litoral. Meteorologii spun ca au fost zilele cu cea mai ridicata temperatura din acest an. Plajele au fost pline de oameni iar hotelierii au avut.

Fenomen rar si spectaculos pe litoralul romanesc. Marea Neagra nu mai e neagra

Cine a ales litoralul in acest weekend s-a ales si cu amintiri de neuitat. Marea Neagra nu mai e neagra. Ci de un albastru ca cerul. Explicatia e simpla, spun specialistii, care ne asigura ca nu este vorba despr.

Blonda sexy care a incins toata suflarea masculina de pe litoralul romanesc FOTO

Sfarsitul de saptamana a prins-o pe frumoasa blondina Loredana Chivu pe litoralul Marii Negre. Constienta de atuurile fizice, fosta asistenta pacatoasa si-a facut aparitia pe plaja intr-un miniscul.

Comoditatea si nepasarea fac ravagii in statiunile de la malul marii: Munti de gunoaie pe litoralul romanesc

Plajele din Mamaia sunt folosite in aceasta perioada de catre turisti pe post de cosuri de gunoi, avand in vedere ca aici se gasesc ambalaje, resturi de mancare, pet-uri si coji de seminte. intr-o singura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )