Libnet.ro
UNICEF

17:30

Planta ce contine de 17 ori mai mult calciu decat laptele. Cercetatorii sunt uimiti: Este un miracol al naturii

Antena3 Antena3,
Planta ce contine de 17 ori mai mult calciu decat laptele. Cercetatorii sunt uimiti: Este un miracol al naturii

Moringa oleifera este detinatorul recordului mondial pentru cel mai mare continut de antioxidanti. Per gram, acesta are aproximativ cu 50% mai multi antioxidanti decat Acai Berries. Antioxidantii contribuie din. continuă pe Antena3

Andrei Gerea: Basescu ar trebui sa fie interesat mai mult de Romania decat de propria persoana

Deputatul Andrei Gerea, care face parte din Grupul de initiativa pentru pastrarea identitatii liberale, a declarat ca presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa fie interesat mai mult de Romania decat de propria persoana, macar la final de mandat.

Au crescut importurile de gaze din Rusia: micii consumatori vor plati cu 25% mai mult pentru gazele consumate

Populatia si micii consumatori vor plati de la 1 iulie cu 2,5% mai mult pentru gazele consumate, iar factura companiilor va urca cu 1,5%, pentru ca au crescut importurile de gaze din Rusia, a declarat presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare.

Populatia va plati cu 2,5% mai mult pentru gaze de la 1 iulie

Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), Nicule Havrilet, a declarat miercuri ca populatia si micii consumatori vor plati de la 1 iulie cu 2,5% mai mult pentru gazele consumate, iar factura companiilor va urca cu 1,5%, pentru ca au crescut importurile de gaze din Rusia .

Cererea pentru Electrica, de peste doua ori mai mare decat oferta

ACTUALIZARE 10:24 Departamentul pentru Energie a anuntat, in urma cu putin timp, ca cererea pentru actiunile Electrica a fost de peste doua ori mai mare decat oferta. Ministrul Razvan Nicolescu a spus ca, cel mai probabil, pretul de inchidere al ofertei va fi cunoscut in aceasta seara sau maine dimineata, pentru ca a solicitat consortiului de intermediere sa aloce mai mult de 5% din transa investitorilor institutionali catre transa de retail. Domnia sa a explicat ca cererea a fost substantiala pe transa de retail si ca autoritatile sunt datoare sa incerce sa negocieze alocarea unor procente suplimentare fata de cele 5% anuntate.

Studiu. Motocicleta este de 57 de ori mai periculoasa decat masina

Pentru prima data, Institutul Belgian pentru Siguranta Rutiera a calculat riscul de accident grav in functie de fiecare categorie de participanti la trafic si pentru diferite grupe de varsta. Motociclistii sunt cei mai expusi.

Vesti rele despre SUA. Ce se intampla cu economia Americii: Este de trei ori mai mare decat estimarile initiale

Economia Statelor Unite ale Americii a inregistrat, in primul trimestru, un declin de 2,9 la suta, cel mai mare din ultimii cinci ani. Este aproape de trei ori mai mare decat estimarile initiale, de numai un.

Salariatii din Romania au lucrat cel mai mult in randul tarilor UE, in 2013

Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cel mai mult in randul tarilor din UE, in medie 2. 099 de ore. Liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea.

UE va taia la mai mult de jumate pretul tarifului de transfer de date

De la 1 iulie, UE va taia pretul transferului de date la mai mult de jumatate, de la 45 de eurocenti/megabyte la 20 de eurocenti/megabyte cu TVA inclus).

Studiu: Motocicleta este de 57 de ori mai periculoasa decat masina

Institutul Belgian pentru Siguranta Rutiera a calculat riscul de accident grav in functie de fiecare categorie de participanti la trafic si pentru diferite grupe de varsta. Conform studiului, motociclistii sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )