Libnet.ro
UNICEF

20:00

Populatia va plati cu 2,5% mai mult pentru gaze de la 1 iulie

România Liberă România Liberă,
Populatia va plati cu 2,5% mai mult pentru gaze de la 1 iulie

Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), Nicule Havrilet, a declarat miercuri ca populatia si micii consumatori vor plati de la 1 iulie cu 2,5% mai mult pentru gazele consumate, iar factura companiilor va urca cu 1,5%, pentru ca au crescut importurile de gaze din Rusia . continuă pe România Liberă

Au crescut importurile de gaze din Rusia: micii consumatori vor plati cu 25% mai mult pentru gazele consumate

Populatia si micii consumatori vor plati de la 1 iulie cu 2,5% mai mult pentru gazele consumate, iar factura companiilor va urca cu 1,5%, pentru ca au crescut importurile de gaze din Rusia, a declarat presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare.

CJ Prahova va plati peste 1,2 mil.lei pentru exproprierile de pe A3

Consiliul Judetean Prahova va plati peste 1,2 milioane lei pentru suprafetele de teren care vor fi expropriate pentru construirea unui nod de autostrada la Gherghita, pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, printre expropriati numarandu-se Costel.

Andrei Gerea: Basescu ar trebui sa fie interesat mai mult de Romania decat de propria persoana

Deputatul Andrei Gerea, care face parte din Grupul de initiativa pentru pastrarea identitatii liberale, a declarat ca presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa fie interesat mai mult de Romania decat de propria persoana, macar la final de mandat.

Salariatii din Romania au lucrat cel mai mult in randul tarilor UE, in 2013

Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cel mai mult in randul tarilor din UE, in medie 2. 099 de ore. Liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea.

UE va taia la mai mult de jumate pretul tarifului de transfer de date

De la 1 iulie, UE va taia pretul transferului de date la mai mult de jumatate, de la 45 de eurocenti/megabyte la 20 de eurocenti/megabyte cu TVA inclus).

Studiu: Barbatii castiga mai mult decat femeile cu aceleasi studii

Absolventii de facultate de sex masculin castiga mai mult decat omologii lor de sex feminin, iar diferenta de remunerare va creste direct proportional cu timpul petrecut in forta de munca conform unui nou studiu.

De ce ar trebui sa mancam mai mult pepene?

Vara aduce cu ea si un fruct delicios de sezon, pepenele. Daca nu stiai pana acum, pepenele nu este doar un fruct dulce pe care il poti servi in diferite feluri pentru desert ci este un fruct care are foarte multe beneficii pentru organismul noastru.

Pericolul de la ureche:telefoanele mobile care iradiaza cel mai mult

Un top mai putin cunoscut este cel al telefoanelor care emit cea mai mare cantitate de radiatii. Motorola ocupa primele locuri, in timp ce Samsung iradiaza foarte putin.

Pericolul de la ureche:Telefoanele care iradiaza cel mai mult

Un top mai putin cunoscut este cel al telefoanelor care emit cea mai mare cantitate de radiatii. Motorola ocupa primele locuri, in timp ce Samsung iradiaza foarte putin.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2463 seconds )