Libnet.ro
UNICEF

22:00

Platforma de 500.000 de euro pentru piata imobiliara

România Liberă România Liberă,
Platforma de 500.000 de euro pentru piata imobiliara

Un grup de oameni de afaceri belgieni si romani, specializati in e-commerce si dezvoltare IT, investeste 500. 000 euro in Wizmo. ro, o noua platforma imobiliara dedicata atat sectorului rezidential, cat si celui de business. continuă pe România Liberă

AnaCap a obtinut 595 milioane euro pentru achizitia de active de credit

Firma de private equity AnaCap Financial Partners AnaCap) a obtinut, printr-o emisiune de titluri, 595 milioane de euro pentru un fond care va cumpara active de credit de la bancile europene.

Decizie surprinzatoare in Franta: Societe Generale a fost condamnata sa plateasca 455.000 euro pentru concedierea lui Jerome Kerviel

Societe Generale a fost condamnata marti de un tribunal al dreptului muncii sa plateasca 455. 000 de euro lui Jerome Kerviel pentru faptul ca l-ar fi concediat fara o cauza reala sau serioasa, o decizie spectaculoasa care constituie primul succes in justitie al fostului trader al bancii franceze, condamnat deja pentru frauda, scrie AFP.

Proiect de peste 31 de milioane de euro pentru reabilitarea unor portiuni din DN 1C si DN 19

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu a aprobat astazi finantarea proiectului retrospectiv privind reabilitarea legaturilor rutiere Baia Mare - Livada si Livada - Halmeu, parte a Drumului National 1C, respectiv Satu Mare - Livada, parte a Drumului National 19, potrivit unui comunicat de presa al reprezentantei Comisiei Europene din tara noastra.

Vot cu o singura abtinere: 100.000 de euro pentru presedintele FRF

Federatia Romana de Fotbal a votat sambata cu succes fondul de premiere pentru administratia Federatiei Romane de Fotbal si pentru membrii Comitetului Executiv. Presedintele FRF, Razvan Burleanu, va primi cea mai mare suma dintre oficialii Federatiei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2336 seconds )