Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plenul Camerei Deputatilor decide miercuri vacantarea mandatului de deputat al lui Gigi Becali

B1 B1,
Plenul Camerei Deputatilor decide miercuri vacantarea mandatului de deputat al lui Gigi Becali

Plenul Camerei Deputatilor discuta miercuri vacantarea mandatului de deputat al lui Gigi Becali. Comisia juridica a Camerei a aprobat ieri hotararea prin care deputatii vor lua act de incetarea mandatului. continuă pe B1

Camera Deputatilor decide miercuri asupra locului de deputat al lui Becali.

Plenul Camerei Deputatilor va decide, miercuri, asupra vacantarii mandatului deputatului George Becali, in urma informarii primite de la Inalta Curte, privind decizia de condamnare a omului de afaceri la trei ani de inchisoare, informeaza Mediafax. Liderul grupului PSD, Marian Neacsu, a precizat, dupa sedinta Biroului Permanent, ca s-a primit din partea Tribunalului Bucuresti sectia penala o informare privind decizia definitiva si irevocabila in cazul lui George Becali. Citeste si DOSARUL .

Plenul Camerei a decis: Becali si-a pierdut mandatul de deputat

Vicepresedintele Biroului Permanent al Camerei Deputatilor Miron Mitrea a citit, miercuri, in plenul Camerei, proiectul prin care se vacanteaza mandatul de deputat ocupat de George Becali pana in prezent. Plenul.

Un alt deputat PPDD devine independent, iar un deputat PDL trece la UNPR

Deputatul PPDD Iacob Puscas a anuntat, marti, in plenul Camerei Deputatilor, ca a devenit parlamentar independent, in timp ce Constantin Vizitiu PDL) a precizat, printr-o scrisoare, ca incepand din aceasta.

Presedintele Camerei Comunelor, John Bercow, a primit distinctia Colanul Camerei Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a avut astazi, o intrevedere cu John Bercow, Presedintele Camerei Comunelor din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, informeaza un comunicat de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )