Libnet.ro
UNICEF

11:00

Plumb, despre Rosia Montana: Ministerul Mediului va actiona in functie de Parlament

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Plumb, despre Rosia Montana: Ministerul Mediului va actiona in functie de Parlament

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, miercuri, ca institutia pe care o conduce va pune in practica decizia Parlamentului in ceea ce priveste proiectul Rosia Montana, iar intrebata daca ministerul are baze legale sa stopeze procedura de emitere. continuă pe Wall-Street Ro

Rovana Plumb despre Rosia Montana: Ministerul Mediului va actiona in functie de hotararea Parlamentului

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, miercuri, ca institutia pe care o conduce va pune in practica decizia Parlamentului in ceea ce priveste proiectul Rosia Montana, iar intrebata daca ministerul are baze legale sa stopeze procedura de emitere a acordului de mediu, a raspuns ca va analiza. Intrebata ce va face Ministerul Mediului in privinta proiectului minier de la Rosia Montana, avand in vedere ca proiectul de lege privind exploatarea a fost respins de Comisia parlamentara speciala, Rovana Plumb a raspuns ca se asteapta decizia Parlamentului.

Rovana Plumb, despre Rosia Montana: Ministerul Mediului va actiona in functie de decizia Parlamentului

Ministerul de resort va actiona in cazul proiectului de la Rosia Montana, in functie de decizia Plenului Parlamentului, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, Rovana Plumb, ministrul Mediului si.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )