Libnet.ro
UNICEF

11:00

Rovana Plumb despre Rosia Montana: Ministerul Mediului va actiona in functie de hotararea Parlamentului

Hotnews Hotnews,
 Rovana Plumb despre Rosia Montana: Ministerul Mediului va actiona in functie de hotararea Parlamentului

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, miercuri, ca institutia pe care o conduce va pune in practica decizia Parlamentului in ceea ce priveste proiectul Rosia Montana, iar intrebata daca ministerul are baze legale sa stopeze procedura de emitere a acordului de mediu, a raspuns ca va analiza. Intrebata ce va face Ministerul Mediului in privinta proiectului minier de la Rosia Montana, avand in vedere ca proiectul de lege privind exploatarea a fost respins de Comisia parlamentara speciala, Rovana Plumb a raspuns ca se asteapta decizia Parlamentului. continuă pe Hotnews

Rovana Plumb, despre Rosia Montana: Ministerul Mediului va actiona in functie de decizia Parlamentului

Ministerul de resort va actiona in cazul proiectului de la Rosia Montana, in functie de decizia Plenului Parlamentului, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, Rovana Plumb, ministrul Mediului si.

Plumb, despre Rosia Montana: Ministerul Mediului va actiona in functie de Parlament

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, miercuri, ca institutia pe care o conduce va pune in practica decizia Parlamentului in ceea ce priveste proiectul Rosia Montana, iar intrebata daca ministerul are baze legale sa stopeze procedura de emitere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )