Libnet.ro
UNICEF

10:30

PNL ameninta cu iesirea de la guvernare daca cota unica de impozitare va fi majorata.

România Liberă România Liberă,
PNL ameninta cu iesirea de la guvernare daca cota unica de impozitare va fi majorata.

PNL nu va ramane la guvernare daca nivelul cotei unice de impozitare va fi majorat pentru anul viitor, a declarat ministrul Finantelor, vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, citat de Mediafax. Liderii USL au vorbit la finalul ultimei sedinte a Uniunii despre varianta reducerii TVA si cresterii cotei unice in contextul discutiilor legate de constructia bugetara pentru anul 2014. Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, ca el este cel care i-a cerut ministrului de Finante diferite scenarii pentru . continuă pe România Liberă

Chitoiu ameninta ca PNL nu va ramane la guvernare daca cota unica de impozitare va fi ...

PNL nu va ramane la guvernare daca nivelul cotei unice de impozitare va fi majorat pentru anul viitor, a declarat ministrul Finantelor, vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, citat de Mediafax. Liderii USL au vorbit la finalul ultimei sedinte a Uniunii despre varianta reducerii TVA si cresterii cotei unice in contextul discutiilor legate de constructia bugetara pentru anul 2014. Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, ca el este cel care i-a cerut ministrului de Finante diferite scenarii pentru .

Fiscalitatea, calcaiul lui Ahile pentru USL: Creste cota unica? Atunci PNL iese de la guvernare

PNL nu va ramane la guvernare daca nivelul cotei unice de impozitare va fi majorat pentru anul viitor, a declarat ministrul Finantelor, vicepremierul liberal Daniel Chitoiu.

Ministrul Daniel Chitoiu: PNL nu va ramane la guvernare daca nivelul cotei unice de impozitare va fi majorat

Ministrul Finantelor, vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, a declarat ca PNL nu va ramane la guvernare daca nivelul cotei unice de impozitare va fi majorat pentru anul viitor intrebat de presa daca PNL va.

Ministrul Daniel Chitoiu: PNL nu va ramane la guvernare daca nivelul cotei unice de impozitare va fi majorat

Ministrul Finantelor, vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, a declarat ca PNL nu va ramane la guvernare daca nivelul cotei unice de impozitare va fi majorat pentru anul viitor intrebat de presa daca PNL va mai .

Chitoiu spune ca PNL nu va ramane la guvernare daca nivelul cotei unice va fi majorat

PNL nu va ramane la guvernare daca nivelul cotei unice de impozitare va fi majorat pentru anul viitor, a declarat Daniel Chitoiu, ministrul Finantelor Publice, potrivit Mediafax.

Geoana: Cota unica nu se va modifica in 2014

Senatorul Partidului Social Democrat PSD), Mircea Geoana, a declarat azi, in cadrul unei emisiuni televizate, ca pentru anul urmator cota unica va ramane la acelasi nivel, deoarece nu este posibila modificarea nici din punct de vedere politic, nici economic, arata sursele de presa.

Mircea Geoana, la Pro TV: Crin Antonescu se afla intr-o culegere de voturi de pe partea dreapta. A pierdut din simpatia votantilor PSD

Senatorul PSD Mircea Geoana a vorbit, la emisiunea Dupa 20 de ani, despre cota unica de impozitare, despre sansele lui Crin Antonescu la presedintie, dar si despre posibilitatea de a mai candida inca o data pentru fotoliul de la Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )