Libnet.ro
UNICEF

20:00

PNL cere oficial lamurirea situatiei curselor Tarom. Ludovic Orban: Asteptam o explicatie care sa stea in picioare (VIDEO)

B1 B1,
PNL cere oficial lamurirea situatiei curselor Tarom. Ludovic Orban: Asteptam o explicatie care sa stea in picioare (VIDEO)

Ludovic Orban a afirmat marti, ca Tarom trebuie sa dea explicatii serioase cu privire la intarzierile provocate in cursul zilei de marti. Zeci de parlamentari PNL, blocati pe aeroporturi au cerut amanarea . continuă pe B1

PNL cere oficial lamurirea situatiei curselor Tarom. Ludovic Orban: Asteptam o explicatie care sa stea in picioare

Ludovic Orban a afirmat marti, ca Tarom trebuie sa dea explicatii serioase cu privire la intarzierile provocate in cursul zilei de marti. Zeci de parlamentari PNL, blocati pe aeroporturi au cerut amanarea .

PNL: Ponta sa lamureasca situatia curselor Tarom, se foloseste de institutii pentru a opri Opozitia

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat, marti, ca reducerea TVA-ului, anuntata de premierul Ponta, se afla si in programul de guvernare al liberalilor, atragand atentia ca Executivul compromite o masura in principiu pozitiva prin lipsa de.

Calin Popescu Tariceanu: Este o gluma ca Victor Ponta ar putea fi implicat in intarzierea curselor TAROM

Dupa ce zeci de parlamentari PNL, blocati pe aeroporturi, l-au acuzat pe Victor Ponta ca ar fost implicat in intarzirea curselor TAROM care au adus parlamentarii din tara la Bucuresti pentru a participa la.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )