Libnet.ro
UNICEF

07:30

PNL a lansat o campanie de informare postBrexit dedicata romanilor din Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL a lansat o campanie de informare postBrexit dedicata romanilor din Marea Britanie

Partidul National Liberal a lansat, astazi, prin intermediul Organizatiei liberale Diaspora, o campanie de informare postBrexit pentru romanii care traiesc in Marea Britanie, intitulata Alaturi de romanii din UK, si cere Guvernului infiintarea unei linii telefonice acestia, potrivit unui comunicat al PNL trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

BREXIT. PNL a lansat o campanie de informare pentru romanii din Marea Britanie

Partidul National Liberal a lansat, joi, prin intermediul Organizatiei liberale Diaspora, o campanie de informare postBrexit pentru romanii care traiesc in Marea Britanie.

Nigel Farage, in Parlamentul European: Cand am venit aici in urma cu 17 ani afirmand ca vreau sa conduc o campanie pentru iesirea Marii Britanii din UE, toti ati ras de mine. Acum nu mai radeti, nu-i asa? (VIDEO)

Deputatul britanic eurosceptic Nigel Farage, unul dintre cei mai vehementi sustinatori ai iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost huiduit marti in Parlamentul European, informeaza AFP. Replica.

IPP cere MAE sa ia masuri pentru stoparea manifestarilor impotriva romanilor din Marea Britanie

Institutul pentru Politici Publice IPP) solicita Ministerului Afacerilor Externe MAE) sa precizeze ce demersuri a facut pe langa Guvernul britanic si pe langa Home Office pentru a stopa valul manifestarilor xenofobe impotriva cetatenilor romani din Marea Britanie si sa sporeasca demersurile in acest sens.

Consiliul European fara Marea Britanie. Iohannis: Declaratie comuna de unitate si coeziune a Uniunii Europene. Urmarim apararea intereselor romanilor din UK

Presedintele Klaus Iohannis a declarat la finalul reuniunii liderilor UE de la Bruxelles ca s-a adoptat o declaratie comuna, dupa votul Marii Britanii de iesire din Uniune .

Presedintele PNL Baia Mare, Cristian Niculescu Tagarlas, demis din functie

PNL Baia Mare a informat, miercuri, ca a decis vacantarea functiei de presedinte al respectivei organizatii, detinuta de Cristian Niculescu Tagarlas, precum si retragerea sprijinului politic acordat acestuia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )