Libnet.ro
UNICEF

16:00

PNL sesizeaza CCR in cazul Sova: Sova, nu scapi nici in gaura de Ponta!

Adevărul Adevărul,
PNL sesizeaza CCR in cazul Sova: Sova, nu scapi nici in gaura de Ponta!

PNL va sesiza vineri Curtea Constitutionala cu privire la respingerea, de catre Senat, a cererii DNA de retinere si arestare preventiva in cazul lui Dan Sova, a anuntat prim-vicepresedintele partidului, Ludovic Orban, care a avut si un mesaj pentru Sova. continuă pe Adevărul

PNL intentioneaza sa se adreseze CCR in cazul Sova

PNL are de gand sa se adreseze CCR in cazul senatorului Dan Sova. Informatia a fost transmisa de liderul partidului, Alina Gorghiu, potrivit B1 TV. Membrul PNL Teodor Atanasiu a declarat ca nu se poate contesta.

PNL intentioneaza sa se adreseze CCR in cazul Sova (VIDEO)

PNL are de gand sa se adreseze CCR in cazul senatorului Dan Sova. Informatia a fost transmisa de liderul partidului, Alina Gorghiu, potrivit B1 TV. Membrul PNL Teodor Atanasiu a declarat ca nu se poate contesta.

Traian Basescu, despre cazul Sova: E o smecherie procedurala in care am ramas fara hotarare. Nu ai ce ataca/ Despre cazul Udrea: Am ajuns ca in trecut si punem prea mare pret pe denuntatori

Nu s-a votat nimic in cazul Sova, deci nu avem hotarare. Daca dl. Tariceanu a considerat ca nu s-a votat, deci nu exista niciun motiv sa ia o hotarare. Liberalii nu au ce sa conteste fiindca nu exista o hotarare. Nu mai bine faci o plangere penala penru abuz in serviciu?!, s-a intrebat fostul presedinte Traian Basescu intr-o interventie la Realitatea TV.

CSM: Votul in cazul Sova a BLOCAT actul de justitie

Decizia senatorilor in cazul Sova a blocat sau ingregunat actul de justitie, spune vicepresedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Bogdan Gabor. Membrii CSM atrag atentia ca respingerea.

Zegrean, despre cazul Sova: CC poate fi sesizata si pentru lipsa unei hotarari de la Senat

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a precizat ca CC poate fi sesizata, in cazul Sova, si pentru lipsa unei hotarari a Parlamentului, avand in vedere ca votul nu a fost urmat de emiterea unei hotarari.

PNL sesizeaza Curtea Constitutionala in cazul votului din Senat pentru arestarea lui Dan Sova

Partidul National Liberal va sesiza vineri Curtea Constitutionala cu privire la votul senatorilor in cazul cererii DNA de retinere si arestare a lui Dan Sova. PNL a hotarat sa sesizeze CCR. Sesizarea CCR va fi.

Iohannis sesizeaza CCR, in urma conflictului iscat pe votul in cazul Sova

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat CCR, in urma conflictului de natura constitutionala aparut intre Ministerul Public si CSM, pe de-o parte, si Parlament, pe de alta parte, in cazul votului de incuviintare a arestarii senatorului Dan Sova.

Tariceanu, explicatii in cazul Sova: Nu raspund eu pentru ce voteaza Senatul. Regulamentul nu a fost contestat la CCR. E dreptul PNL sa faca sesizare

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca decizia in cazul senatorului Dan Sova a fost acceptat in unanimitate in plenul Senatului. Acesta a tinut sa precizeze ca nu poate raspunde.

Zegrean, despre cazul Sova: CCR poate fi sesizata si pentru lipsa unei hotarari a Senatului

Curtea Constitutionala poate fi sesizata si pentru lipsa unei hotarari a Parlamentului, a declarat, joi, presedintele CCR, Augustin Zegrean, intrebat despre votul din Senat in cazul cererii DNA de avizare a retinerii si arestarii lui Dan Sova, vot care nu a fost urmat de emiterea unei hotarari.

PNL pierde pe mana traseistilor: cine sunt cei sase liberali care ar fi putut inclina balanta in cazul Sova

In ciuda faptului ca PNL si-a convocat toti parlamentarii la votul privind cererea DNA in cazurile senatorilor Dan Sova si Darius Valcov, mai multi liberali au lipsit sau, cu toate ca erau prezenti in sala, nu s-au deranjat sa voteze. in total, opt liberali au lipsit la numaratoare, in conditiile in care ar fi fost nevoie de sase voturi in plus pentru ca solicitarea DNA sa fie aprobata fara marja de eroare care l-a salvat pe Sova.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )