Libnet.ro
UNICEF

10:00

De ce nu poate fi George Maior premier

Antena3 Antena3,
De ce nu poate fi George Maior premier

Controverse privind unul dintre numele care ar fi pe lista lui Victor Ponta. Posibila numire a lui George Maior este contestata, ca urmare a orientarii sale din ultimii ani. in primul rand, George Maior este de opt. continuă pe Antena3

Cine sunt Calin Popescu-Tariceanu, Florin Georgescu si George Maior, cele trei variante de prim-ministru ale lui Ponta

Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentiale, a anuntat marti seara ca are trei variante de premier daca va castiga alegerile prezidentiale: Calin Popescu Tariceanu, Florin Georgescu si George Maior. El a anuntat insa ca cea mai buna dintre aceste variante este cea a fostului premier Tariceanu. Vezi in material profilurile celor trei.

Victor Ponta ia in calcul variantele de premier Florin Georgescu si pe George Maior

Victor Ponta ia in calcul si variante de premier tehnocrat, pe viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, daca vor fi probleme de ordin economic sau fiscal, sau pe George Maior, directorul SRI, daca vor fi probleme de securitate.

Radu Moraru cere demisia lui George Maior, seful SRI

In conditiile in care se vehiculeaza ca fostul membru PSD George Maior va fi desemnat premier de catre Victor Ponta, Radu Moraru Nasul TV) i-a adresat celui dintai o scrisoare intitulata Seful SRI dauneaza grav democratiei, prin care cere demisia acestuia.

Unul dintre patronii Realitatea TV, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Unul dintre patronii Realitatea TV, Maricel Pacuraru, a fost condamnat in urma cu putin timp la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul politelor de asigurare pentru angajatii Postei Romane. Partenerul lui.

VIDEO Cyprien Iov, unul dintre cei mai populari umoristi din Franta: Romanii sunt considerati hoti pentru ca oamenii confunda romii cu romanii

Cyprien Iov are peste sase milioane de abonati pe canalul sau de YouTube si, la 24 de ani, este unul dintre cei mai populari umoristi din Franta, scrie Roumanie. com.

Unul dintre liderii separatistilor din estul Ucrainei sustine ca gruparea pe care o conduce ar detine un focos nuclear

Unul dintre liderii separatistilor din estul Ucrainei afirma ca gruparea pe care o conduce ar detine o focoasa nucleara. Stirea transmisa de portalul ucrainean censor. net, preluata de site-ul deschide. md de la Chisinau, face referire la Nicolai Kozitin, cel care sustine acest fapt. Focoasa nucleara ar avea drept provenienta fostul arsenal strategic al Ucrainei.

Victor Ponta: Principala propunere pentru postul de premier este Tariceanu. Mai luam in calcul variantele Florin Georgescu si George Maior

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca principala sa optiune pentru postul de premier, in cazul in care va fi ales presedintele tarii, este Calin Popescu Tariceanu. Am propus si consider ca fiind cea mai.

Victor Ponta: Principala propunere pentru postul de premier este Tariceanu. Mai luam in calcul variantele Florin Georgescu si George Maior (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca principala sa optiune pentru postul de premier, in cazul in care va fi ales presedintele tarii, este Calin Popescu Tariceanu. Am propus si consider ca fiind cea mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )