Libnet.ro
UNICEF

10:00

Radu Moraru cere demisia lui George Maior, seful SRI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Radu Moraru cere demisia lui George Maior, seful SRI

In conditiile in care se vehiculeaza ca fostul membru PSD George Maior va fi desemnat premier de catre Victor Ponta, Radu Moraru Nasul TV) i-a adresat celui dintai o scrisoare intitulata Seful SRI dauneaza grav democratiei, prin care cere demisia acestuia. continuă pe Ziarul Bursa

De ce nu poate fi George Maior premier

Controverse privind unul dintre numele care ar fi pe lista lui Victor Ponta. Posibila numire a lui George Maior este contestata, ca urmare a orientarii sale din ultimii ani. in primul rand, George Maior este de opt.

Cine sunt Calin Popescu-Tariceanu, Florin Georgescu si George Maior, cele trei variante de prim-ministru ale lui Ponta

Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentiale, a anuntat marti seara ca are trei variante de premier daca va castiga alegerile prezidentiale: Calin Popescu Tariceanu, Florin Georgescu si George Maior. El a anuntat insa ca cea mai buna dintre aceste variante este cea a fostului premier Tariceanu. Vezi in material profilurile celor trei.

Victor Ponta ia in calcul variantele de premier Florin Georgescu si pe George Maior

Victor Ponta ia in calcul si variante de premier tehnocrat, pe viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, daca vor fi probleme de ordin economic sau fiscal, sau pe George Maior, directorul SRI, daca vor fi probleme de securitate.

ACL cere DEMISIA prefectului Capitalei

Alianta Crestin-Liberala acuza organizararea defectuasa in Bucuresti a primului tur al algerilor pentru functia suprema in stat si cere demisia prefectului Capitalei.

Cristi Preda cere demisia Elenei Udrea si sprijinirea lui Iohannis in turul doi

Europarlamentarul PMP Cristian Preda cere demisia Elenei Udrea din fruntea formatiunii si sprijinirea lui Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale.

PMP cere demisia lui Corlatean pentru proasta organizare a votului in strainatate

Eugen Tomac, liderul PMP cere demisia ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlatean, pentru proasta organizare a procesului electoral in strainatate.

Acuzatii GRAVE in Bucuresti. Se cere DEMISIA prefectului Capitalei

Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca solicita demisia de urgenta a prefectului de Bucuresti, fiindca acesta refuza sa puna la dispozitia.

Alegeri prezidentiale 2014. ACL Cluj cere demisia prefectului: in 2014 nu s-a putut vota pentru ca prefectul nu a facut destule copii ale unor formulare

Cozile la care au fost nevoiti sa stea alegatorii care au votat la sectiile din zona studenteasca a municipiului Cluj-Napoca, care au tinut in unele cazuri si doua ore, si lipsa formularelor pentru listele suplimentare sunt probleme pentru care Prefectul Clujului ar trebui sa raspunda cu functie, cere conducerea ACL.

Vicepresedintele PMP Cristian Preda cere demisia lui Udrea: Dezastru e un termen blnd pentru scorul Elenei Udrea. Solicit membrilor si simpatizantilor sa-l voteze pe Iohannis in turul II

Europarlamentarul PMP Cristian Preda cere, luni, dmisia Elenei Udrea din fruntea partidului, pentru a da formatiunii politice sansa de a se integra intr-o majoritate de dreapta, criticand-o dur pe sefa Partidului Miscarea Populara pentru scorul obtinut la alegerile prezidentiale. De asemenea, Preda solicita membrilor si simpatizantilor PMP sa-l voteze in turul II al prezientialelor pe candidatul ACL, Klaus Iohannis.

Basescu cere demisia lui Corlatean si a lui Stanoevici pentru proasta organizare a alegerilor in strainatate

Presedintele Traian Basescu a cerut, duminica, dupa inchiderea primului scrutin al alegerilor prezidentiale, demisia ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlatean, si a ministrului delegat pentru Romanii de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )