Libnet.ro
UNICEF

23:00

Poate singurul motiv contra Windows 10: stie totul despre tine, dar il poti opri

Playtech Playtech,
Poate singurul motiv contra Windows 10: stie totul despre tine, dar il poti opri

Windows 10 este printre noi din 29 iulie, rata de adoptie este impresionanta, iar noutatile sunt foarte bine primite. Totusi, nu-i un sistem perfect, iar imperfectiunea este data tocmai de modul in care te spioneaza. Windows 10 vine intr-un ciclu al Windows vechi de 30 de ani ca sa indrepte greselile facute cu Windows 8. [] Poate singurul motiv contra Windows 10: stie totul despre tine, dar il poti opri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Popularitatea Windows 10 creste intr-un ritm surprinzator

La doar cateva zile dupa lansarea oficiala a noului Windows 10, sistemul de operare Microsoft are potentialul de a fi cel mai popular Windows. Conform noului studiu publicat de Statcounter, incepem sa avem o imagine de ansamblu asupra ratei de adoptie a noului Windows 10. Aceste cifre vin la doar cateva zile dupa ce Microsoft [] Popularitatea Windows 10 creste intr-un ritm surprinzator Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aceasta cutiuta cu Windows 10 ar putea schimba modul in care iti folosesti televizorul

Windows 10 s-a dovedit a fi un sistem de operare foarte reusit. Rata mare de adoptie si reactiile pozitive ale utilizatorilor sunt elemente care ii motiveaza pe producatori sa scoata fel de fel de produse cu noul sistem de operare al Microsoft. Cel mai nou gadget care va rula Windows 10 vine de la chinezi [] Aceasta cutiuta cu Windows 10 ar putea schimba modul in care iti folosesti televizorul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Windows 10 are un nou Blue Screen of Death, dar e total inutil

Probabil ca cea mai populara functionalitate a Windows este BSoD, adica celebrul ecran albastru al mortii. Acest blue screen a inceput sa fie tot mai cunoscutodata cu Windows 98. Recent, si Windows 10 a avut ocazia sa si-l arate lumii, doar ca e mult mai plictisitor decat cele de pana acum. Blue Screen of Death [] Windows 10 are un nou Blue Screen of Death, dar e total inutil Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un barbat si-a instalat Windows 10 si s-a dus la culcare. Ce a gasit sotia pe ecran a lasat-o fara cuvinte

La doar cateva ore de la lansarea lui pe 29 iulie, expertii au avertizat cu privire la problemele de securitate pe care le ridica noul sistem de operare de la Microsoft, Windows 10. insa un utilizator a intalnit o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )