Libnet.ro
UNICEF

12:00

Policolor - Orgachim incepe lucrarile pentru constructia unei noi fabrici din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Policolor - Orgachim incepe lucrarile pentru constructia unei noi fabrici din Bucuresti

Compania Policolor a depus Planul Urbanistic de Detaliu pentru fabrica de lacuri si vopsele pe care urmeaza sa o construiasca pe platforma industriala detinuta anterior de producatorul Chimester din Bucuresti, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Policolor incepe lucrarile pentru constructia noii fabrici din Bucuresti si mizeaza pe afaceri in crestere cu cel putin 20% in 2015

Policolor, unul dintre cei mai mari producatori de lacuri si vopsele din Romania, a depus Planul Urbanistic de Detaliu pentru fabrica de lacuri si vopsele pe care urmeaza sa o construiasca pe platforma industriala detinuta anterior de producatorul.

Instanta a anulat autorizatia pentru constructia unei biserici din Sectorul 3

Prin decizia pronuntata in 2 aprilie 2015 in dosarul 39264/3/2012, Curtea de Apel Bucuresti a anulat irevocabil autorizatia de construire emisa de primarul Sectorului 3, Liviu Negoita, pentru o biserica in Parcul Emil Garleanu, arata un comunicat trimis redactiei de Asociatia Salvati Bucurestiul.

Doi militari SUA, condamnati la sase ani de inchisoare, in Italia, pentru violarea unei romance

Doi militari americani acuzati de violarea unei tinere romance, in iulie 2014, au fost condamnati de justitia italiana la cate sase ani de inchisoare, informeaza agentia ANSA. Condamnarea a fost.

Doi militari SUA, condamnati la sase ani de inchisoare, in Italia, pentru violarea unei romance

Doi militari americani acuzati de violarea unei tinere romance, in iulie 2014, au fost condamnati de justitia italiana la cate sase ani de inchisoare, informeaza agentia ANSA. Condamnarea a.

Italia: Militari americani condamnati la inchisoare, pentru violarea unei romance

Doi militari americani acuzati de violarea unei tinere romance, in iulie 2014, au fost condamnati de justitia italiana la cate sase ani de inchisoare, informeaza agentia ANSA, conform Mediafax.

Bucuresti: Instanta a anulat definitiv autorizatia de construire emisa de Primaria sectorului 3 pentru ridicarea unei biserici in Parcul Emil Garleanu, dar lacasul de cult este deja construit

Curtea de Apel Bucuresti a anulat, la sfarsitul saptamanii trecute, autorizatia de construire emisa de Primaria sectorului 3 in 2011 pentru ridicare bisericii din Parcul Emil Garleanu din Capitala. Sentinta este definitiva. Actiunea in instanta a fost initiata de asociatia de proprietari a unui bloc de langa parc, de Fundatia Eco-Civica si de Asociatia Salvati Bucurestiul. In prezent, biserica este aproape gata, iar pentru ridicarea ei au fost taiati mai multi arbori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )