Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politia Romana: Omar Hayssam a fost mutat in penitenciar. Hayssam se afla la Rahova

Antena3 Antena3,
Politia Romana: Omar Hayssam a fost mutat in penitenciar. Hayssam se afla la Rahova

Omar Hayssam se afla de marti in custodia Penitenciarului Bucuresti Rahova si va fi cazat intr-o camera cu profil de carantinare-observare, a anuntat Administratia Nationala a Penitenciarelor. continuă pe Antena3

Politia Romana: Omar Hayssam a fost mutat in penitenciar. Surse: Hayssam ar fi fost dus la Rahova

UPDATE: Potrivit unor surse, Omar Hayssam ar fi fost dus la Penitenciarul Rahova, in jurul orei 11. ANP nu a confirmat oficial mutarea lui Omar Hayssam la Rahova. Politia Romana a emis un comunicat oficial in.

Politia Romana: Omar Hayssam a fost mutat in penitenciar

Politia Romana a emis un comunicat oficial in care a precizat ca Omar Hayssam a fost transferat dintr-un centru de retinere si arest preventiv al Politiei intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a.

UPDATE Politia Romana: Omar Hayssam a fost transferat intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor

Ministerul de Interne a precizat, in jurul orei 12. 00, ca Omar Hayssam a fost transferat marti dintr-un Centru de Retinere si Arest Preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Omar Hayssam a fost incarcerat la penitenciarul Rahova

Administratia Nationala a Penitenciarelor a anuntat ca Omar Hayssam a fost mutat in penitenciarul Rahova. Hayssam Omar se afla in custodia Penitenciarului Bucuresti Rahova, incepand de astazi, se.

VIDEO UPDATE Omar Hayssam a fost transferat marti la pranz la Penitenciarul Rahova

Ministerul de Interne a precizat, in jurul orei 12. 00, ca Omar Hayssam a fost transferat marti dintr-un Centru de Retinere si Arest Preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor. UPDATE ora 16:50): Omar Hayssam a fost incarcerat marti, in jurul orei 12:00, la Penitenciarul Rahova, unde va ramane pentru urmatoarele 21 de zile, cat reprezinta perioada de carantina, au precizat oficiali ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor citati de Agerpres.

Administratia Penitenciarelor si Politia Capitalei au comunicat Tribunalului ca nu se stie locul in care se afla Omar Hayssam

Administratia Nationala a Penitenciarelor si Politia Capitalei au comunicat Tribunalului ca nu se stie locul in care se afla Omar Hayssam, astfel ca acesta nu a putut sa fie adus marti la instanta pentru judecarea dosarului in care procurorii DIICOT il acuza de inselaciune si delapidare, potrivit Mediafax. Tribunalul Bucuresti a luat in discutie, marti, dosarul in care Omar Hayssam este acuzat de inselaciune si delapidare.

Judecatorii nu stiu unde se afla Omar Hayssam. Procesul sirianului a fost amanat pentru 31 iulie

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) si Politia Capitalei au comunicat Tribunalului Bucuresti ca Omar Hayssam nu este in unitatile lor. Astfel, sirianul nu a putut sa fie adus marti la instanta.

RTV prezinta o fotografie in care s-ar afla Omar Hayssam, dupa aducerea sa in Romania

Postul de televiziune Romania TV a difuzat marti seara primele imagini cu Omar Hayssam de cand a fost adus in Romania, care ar fi fost realizate in timp ce era transportat din arestul Politiei spre penitenciarul Rahova.

Comunicat oficial: Omar Hayssam se afla la Penitenciarul Rahova

Omar Hayssam se afla de marti in custodia Penitenciarului Bucuresti Rahova si va fi cazat intr-o camera cu profil de carantinare-observare, a anuntat Administratia Nationala a Penitenciarelor.

UPDATE: Omar Hayssam este de marti la Penitenciarul Bucuresti Rahova.

UPDATE: Omar Hayssam se afla, de marti, in custodia Penitenciarului Bucuresti Rahova si va fi cazat intr-o camera cu profil de carantinare-observare, a anuntat Administratia Nationala a Penitenciarelor AN), informeaza Mediafax. Persoana condamnata la o pedeapsa privativa de libertate Hayssam Omar se afla in custodia Penitenciarului Bucuresti Rahova, incepand de astazi, 23 iulie 2013. Dupa indeplinirea procedurilor de primire in unitate, acesta va fi cazata intr-o camera cu profil de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )