Libnet.ro
UNICEF

17:30

Politic Show: Udrea il reclama pe Tariceanu la DNA pentru biletelul roz; Crin Antonescu a uitat sa mai sustina reducerea CAS; UNPR isi face fundatie dupa modelul PMP: Avem primari care isi doresc sa vina in UNPR, dar nu se pot inscrie

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Udrea il reclama pe Tariceanu la DNA pentru biletelul roz; Crin Antonescu a uitat sa mai sustina reducerea CAS; UNPR isi face fundatie dupa modelul PMP: Avem primari care isi doresc sa vina in UNPR, dar nu se pot inscrie

Daniel Barbu: PMP apara interesele personale ale lui Traian Basescu. Senatorul Daniel Barbu, care face parte din Grupul de initiativa pentru. Stenograme. Cat de jos coboara un politician pentru spaga. Presedintele PNL Cluj Napoca, Ioan Petran foto) a fost trimis in judecata pentru luare. continuă pe Hotnews

Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv

Seful Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv, miercuri seara, pentru 30 de zile, in baza unui mandat emis pe numele sau de Tribunalul Brasov, el contestand deja decizia in sala, transmite Mediafax.

Seful Politiei Rutiere Brasov retinut de DNA pentru fapte de coruptie a fost arestat preventiv

Seful Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv, miercuri seara, pentru 30 de zile. Acesta a fost adus la Tribunalul Brasov miercuri, in.

Presedintele suspendat al CJ Cluj, Horea Uioreanu, trimis in judecata de DNA pentru coruptie

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata, luni, de catre procurorii DNA, pentru fapte de coruptie. Uioreanu a fost trimis in.

Politic Show: ANI mai pune o piedica in calea lui Mircea Diaconu; Ilie Nastase, prima data in Senat: E prima zi cand vin aici, este frumos, dar nu stiu absolut nimic; Deputatul PC Ovidiu Raetchi ii cere lui Daniel Constantin sa semneze Angajamentul pentr

Damian Draghici a demisionat din functia de senator, fiind ales eurodeputat pe 25 mai. Damian Draghici UNPR) si-a prezentat, luni. Macovei ii cere lui Schulz sa-si dea demisia din PE. A ignorat cererea DNA de ridicare a imunitatii lui Silaghi. Europarlamentarul PDL.

Un deputat UNPR, audiat la DNA pentru luare de mita

Deputatul UNPR Titi Holban a fost audiat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) intr-un dosar de luare de mita. Parlamentarul este acuzat ca ar fi cerut si primit mii de euro de la persoane car.

Deputatul UNPR Titi Holban, urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus punerea in mi and scare a ac and tiunii penale fata de deputatul UNPR Titi Holban, acuzat de trafic de influenta.

Tribunalul Bucuresti admite cererea DNA pentru arestarea preventiva a lui Nicusor Constantinescu. Avocat: Intreruperea tratamentului i-ar pune viata in pericol

Tribunalul Bucuresti a admis luni cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, informeaza Agerpres.

Deputatul UNPR Titi Holban, pus sub acuzare de procurorii DNA pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de deputatul UNPR Titi Holban, acuzat de trafic de influenta. Politicianl este acuzat de procurori ca, in ianuarie 2014, a acceptat promisiunea unui denuntator ca, in schimbul sumei de 10. 000 euro, suma pe care a primit-o efectiv, in doua transe, va interveni pe langa o alta persoana, pentru ca aceasta, la randul ei, sa intervina pe langa un inspector cu functie de conducere la una dintre Directiile Regionale Antifrauda, astfel incat o societate administrata de un apropiat al denuntatorului sa nu fie sanctionata in urma controlului efectuat de aceasta institutie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )