Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politicienii romani despre alegerile din SUA: Nu s-a stins flacara lui Yes, we can!

Adevărul Adevărul,
Politicienii romani despre alegerile din SUA: Nu s-a stins flacara lui Yes, we can!

I-am intrebat omeneste pe trei dintre oamenii nostri politici, Sever Voinescu deputat PDL, care insa nu va mai candida pentru un nou mandat), fostul presedinte Ion Iliescu si fostul prim-ministru si ministru de Externe Petre Roman, ce cred despre alegerile din Statele Unite ale Americii. Cine castiga? Democratul Barack Obama? Republicanul Mitt Romney? Ce e de facut? Cum ramane cu noi, cu tara? O sa fie mai bine, o sa fie mai rau daca se schimba Administratia la Casa Alba? intrebarile care conteaza. continuă pe Adevărul

Doar un procent ii desparte pe Obama si Romney. Mai sunt mai putin de 24 de ore pana la alegerile din SUA

A inceput numaratoarea inversa in Statele Unite. Nu ne mai despart nici 24 de ore de startul oficial al alegerilor prezidentiale. Cu o diferenta de doar un procent in sondaje, Barack Obama si Mitt Romney fac un.

Primul film despre uciderea lui Osama ben Laden va fi difuzat cu doua zile inaintea alegerilor din SUA

Regizorul primului film despre operatiunea in care a fost ucis Osama ben Laden a anuntat ca difuzarea acestuia va avea loc, duminica, cu numai doua zile inaintea alegerilor prezidentiale din SUA, din 6.

Starbucks si-a majorat profitul in baza cererii din SUA

Compania americana Starbucks Corp. , care detine cel mai mare lant de cafenele din lume, si-a majorat profitul in ultimul trimestru fiscal, in baza noilor produse, care au sustinut vanzarile din SUA.

Autoritatea pietei electricitatii din SUA vrea sa amendeze Barclays

Suma propusa este un record: 470 de milioane de dolari Autoritatea de reglementare a tranzactiilor cu energie electrica din SUA a propus o amenda record de 469,9 milioane de dolari pentru banca britanica Barclays Plc, pentru o presupusa manipulare a pietei locale de profil.

Competitie stransa la alegerile prezindentiale din SUA: Cvasi-egalitate pentru Barack Obama si Mitt Romney

Competitie stransa la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Presedintele in exercitiu Barack Obama si contracandidatul sau republican Mitt Romney sunt in continuare umar la umar, cu 48 de.

Competitie stransa la alegerile prezindentiale din SUA: Cvasi-egalitate pentru Barack Obama ...

Presedintele in exercitiu Barack Obama si contracandidatul sau republican Mitt Romney sunt in continuare umar la umar, cu 48 de ore inainte de alegerile prezidentiale americane, potrivit ultimelor doua sondaje publicate duminica seara, transmite AFP, ctata de b1. ro Barack Obama detine 48% din voturi, in timp ce Mitt Romney il urmeaza indeaproape cu 47%, ceea ce reprezinta o cvasi-egalitate, daca se tinte cont de faptul ca marja de eroare este de +/- 2,55%, conform unui sondaj publicat de Wall .

Ambasadorul SUA la Bucuresti, despre nominalizarile din Justitie: Vom judeca la final, dupa ce vom vedea rezultatele

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, considera important ca persoanele nominalizate pentru functia de procuror general al Romaniei si pentru sefia DNA sa fie apolitice si la fel de competente si.

Primul film despre uciderea lui bin Laden, difuzat cu doua zile inaintea alegerilor din SUA

John Stockwell, regizorul primului film despre operatiunea de comando in care a fost ucis liderul terorist Osama bin Laden apreciaza ca este putin probabil ca difuzarea peliculei, duminica, la televiziune, sa.

VIDEO. Campania electorala din SUA provoaca lacrimi in randul copiilor.

O inregistrare video cu o fata in varsta de patru ani care plange in fata parintilor spunandu-le ca nu mai vrea sa mai auda vorbindu-se despre Bronco Bamma si Mitt Romney face senzatie in Statele Unite, intr-un spatiu mediatic saturat de campanie cu cinci zile inainte de alegeri, scrie Mediafax. Inregistrarea, postata pe YouTube de catre mama lui Abigael, surprinde fata in timp ce plange si spune M-am saturat de Bronco Bamma si Mitt Romney. De asta plangi?, se aude vocea mamei. Fata, .

Piata muncii din SUA aduce cresteri la bursele europene

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, dupa ce Statele Unite ale Americii au anuntat cresterea peste asteptari a numarului de noi locuri de munca, in luna octombrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )