Libnet.ro
UNICEF

12:30

Politist local din Galati, reclamat pentru agresiune sexuala de un tanar de 19 ani

Antena3 Antena3,
Politist local din Galati, reclamat pentru agresiune sexuala de un tanar de 19 ani

Un politist local din Galati, in varsta de 47 ani, a fost reclamat pentru agresiune sexuala de catre un tanar de 19 ani, care si-a retras ulterior plangerea, Parchetul de pe langa Judecatoria Galati. continuă pe Antena3

Un POLITIST local din Galati a fost RECLAMAT pentru agresiune sexuala

Un politist local din Galati, in varsta de 47 ani, a fost reclamat pentru agresiune sexuala.

Acuzatii grave la adresa unui politist local din Galati: Un tanar spune ca l-ar fi violat

Un tanar de 19 ani aduce acuzatii grave la adresa unui politist local din Galati. Baiatul sustine ca omul legii l-ar fi violat intr-o liziera de la marginea orasului. Victima a sunat la 112 si a anuntat.

Un tanar din Galati sustine ca a fost violat de un politist local, intr-o liziera de la marginea orasului. Seful CJ:Acestui politist i-as fi taiat scarbavnicul madular

Un tanar de 19 ani aduce acuzatii grave la adresa unui politist local din Galati. Omul legii l-ar fi violat pe baiat intr-o liziera de la marginea orasului. Politia si Parchetul de pe langa Judecatoria Galati au deschis un dosar penal in acest caz. Pana la finalizarea anchetei, politistul a fost mutat disciplinar intr-un post fix de ordine si siguranta publica si nu mai are voie sa poarte arma.

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, arestati preventiv: Decizia poate fi contestata

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost violata, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in urma unei.

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, arestati preventiv

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost violata, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in urma unei.

Rapperul Busta Rhymes a fost arestat pentru agresiune

Rapperul Busta Rhymes a fost arestat la New York, in urma unei altercatii cu un angajat al unei sali de fitness, in timpul careia l-a lovit pe acesta in partea din spate a capului cu o cutie de suc din pudra.

Doi politisti din Calarasi, retinuti pentru ca ar fi violat o fata de 15 ani. Oamenii legii au fost trecuti in rezerva. Oprea: Indiferent de decizia instantei, cei doi nu mai pot face parte din Politie (VIDEO)

00 Cei doi politisti de la Calarasi, retinuti pentru ca au violat o fata in varsta de 15 ani, au fost trecuti in rezerva, potrivit unui comunicat publicat vineri de ministerul Afacerilor.

OMV vinde o parte dintr-un camp petrolier din Marea Nordului, pentru jumatate de miliard de dolari

Grupul austriac OMV a scos la vanzare un pachet de 30% din cota detinuta in campul petrolier Rosebank din Marea Nordului, au declarat surse bancare pentru Reuters, precizand ca aceasta este o masura de ajustare a bugetului la scaderea pretului petrolului.

OMV vinde o parte dintr-un camp petrolifer din Marea Nordului, pentru jumatate de miliard de dolari

Grupul austriac OMV a scos la vanzare un pachet de 30% din cota detinuta in campul petrolifer Rosebank din Marea Nordului, au declarat surse bancare pentru Reuters, precizand ca aceasta este o masura de ajustare a bugetului la scaderea pretului petrolului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )