Libnet.ro
UNICEF

15:00

Acuzatii grave la adresa unui politist local din Galati: Un tanar spune ca l-ar fi violat

B1 B1,
Acuzatii grave la adresa unui politist local din Galati: Un tanar spune ca l-ar fi violat

Un tanar de 19 ani aduce acuzatii grave la adresa unui politist local din Galati. Baiatul sustine ca omul legii l-ar fi violat intr-o liziera de la marginea orasului. Victima a sunat la 112 si a anuntat. continuă pe B1

Politist local din Galati, reclamat pentru agresiune sexuala de un tanar de 19 ani

Un politist local din Galati, in varsta de 47 ani, a fost reclamat pentru agresiune sexuala de catre un tanar de 19 ani, care si-a retras ulterior plangerea, Parchetul de pe langa Judecatoria Galati.

Un POLITIST local din Galati a fost RECLAMAT pentru agresiune sexuala

Un politist local din Galati, in varsta de 47 ani, a fost reclamat pentru agresiune sexuala.

Un tanar din Galati sustine ca a fost violat de un politist local, intr-o liziera de la marginea orasului. Seful CJ:Acestui politist i-as fi taiat scarbavnicul madular

Un tanar de 19 ani aduce acuzatii grave la adresa unui politist local din Galati. Omul legii l-ar fi violat pe baiat intr-o liziera de la marginea orasului. Politia si Parchetul de pe langa Judecatoria Galati au deschis un dosar penal in acest caz. Pana la finalizarea anchetei, politistul a fost mutat disciplinar intr-un post fix de ordine si siguranta publica si nu mai are voie sa poarte arma.

Vila unui afacerist controversat din Baia Mare, distrusa de un incendiu puternic

Un incendiu puternic a distrus vila unui afacerist controversat din Baia Mare. Flacarile au cuprins imobilul de trei etaje, iar in cateva minute, focul s-a extins si la mansarda casei. Pompierii au reusit abia.

Scandal in Germania: Procurorul federal, DEMIS in urma unor acuzatii GRAVE la adresa Ministerului Justitiei

Ministrul german al Justitiei Heiko Maas SPD) l-a destituit, marti, pe procurorul federal Harald Range, dupa ce acesta s-a plans de amestecul politicului in anchetarea a doi jurnalisti acuzati de tradare.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )