Libnet.ro
UNICEF

19:30

Politistii din Koln sunt cercetati de Parchet, dupa incidentele din noaptea de Anul Nou

România Liberă România Liberă,
Politistii din Koln sunt cercetati de Parchet, dupa incidentele din noaptea de Anul Nou

Mai multi politisti din orasul german Koln sunt investigati pentru ca nu au reusit sa-si faca datoria si sa protejeze femeile care au fost agresate in noaptea de Revelion. continuă pe România Liberă

Aproape toti suspectii de violentele de Anul Nou din Koln sunt de origine straina

ACTUALIZARE 14:28 Thomas de Maiziere: Violentele de la Koln nu trebuie sa duca la suspiciune generala fata de imigranti Faptul ca persoane de nationalitate straina se afla la originea multor violente comise la Koln in noaptea de Anul Nou nu trebuie trecut sub tacere, dar nici nu ar trebui sa conduca la o suspiciune generala fata de refugiati si imigranti, a avertizat luni ministrul de interne german, Thomas de Maiziere, citat de Reuters.

Agresiunile sexuale din Koln: Aproape toti suspectii sunt de origine straina, din Africa de Nord si din lumea araba (ministru regional)

Cvasitotalitatea persoanelor suspectate de violentele, in special sexuale, care au avut loc in noaptea de Anul nou la Koln sunt persoane de origine straina, in special solicitanti de azil sositi in ultimele luni in Germania, a declarat lluni ministrul regional de Interne, citat de AFP.

Germania: Politisti din Koln, investigati pentru ca nu au impiedicat agresiunile din noaptea de Revelion

Mai multi politisti din orasul german Koln sunt investigati pentru ca nu au reusit sa-si faca datoria si sa protejeze femeile care au fost agresate in noaptea de Revelion, a declarat miercuri un purtator.

UPDATE: Aproape toate persoanele suspectate pentru violentele din Koln au cerut azil

Inistrul de interne al landului Renania de Nord-Westfalia, Ralf Jager, a declarat, luni, ca aproape toti suspectii de violente comise in noaptea de Revelion, in Koln, sunt solicitanti de azil care au sosit in Germania in ultimele luni.

Atacurile din Koln: Politia germana, ingrijorata de un nou fenomen,taharrush gamea

Un raport oficial pe tema atacurilor din Koln din noaptea de Revelion subliniaza similitudini intre acestea si modus operandi cunoscut in tarile arabe: hartuirea sexuala colectiva a femeilor, scrie Le Figaro. Tehnica, o combinatie intre violenta sexuala si talharie, acte desfasurate in grup, este cunoscuta in araba sub numele de taharrush gamea.

Primul raport privind violentele din Koln, facut public luni

Primul raport aprofundat privind violentele din Koln, semnalate de peste 500 de persoane, va fi publicat luni.

Sapte straini, atacati in gara din Koln

Sase pakistanezi si un sirian au fost atacati, duminica seara, in orasul Koln.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )