Libnet.ro
UNICEF

17:30

Politistii cu studii superioare primesc din nou sporul de 25% din salariul de baza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Politistii cu studii superioare primesc din nou sporul de 25% din salariul de baza

Agentii de Politie cu studii superioare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI) care isi desfasoara activitatea in acelasi domeniu ca in decembrie 2009 vor beneficia, din nou, de un spor de 25% din salariul de baza, potrivit unui ordin al ministrului Gabriel Oprea. continuă pe Ziarul Bursa

Agentii de Politie cu studii superioare vor primi un spor de 25% din salariul de baza

Agentii de Politie cu studii superioare care isi desfasoara activitatea in acelasi domeniu ca in decembrie 2009 vor beneficia, din nou, de un spor de 25% din salariul de baza, potrivit unui Ordin aprobat miercuri de ministrul de Interne, viceprim-ministrul Gabriel Oprea.

Amnistia mamelor si pensionarilor intra din nou in dezbaterea senatorilor

Amnistia pensionarilor si mamelor va fi dezbatuta astazi in Senat, dupa ce saptamana trecuta democrat-liberalii si cei din PMP au iesit din sala nemultumiti ca nu au putut sa ia cuvantul la microfon,.

Viorel Hrebenciuc, audiat din nou la DNA, in dosarul Laura Georgescu - CNA

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc s-a prezentat din nou astazi la sediul DNA, pentru a fi audiat, in calitate de martor, in dosarul Laura Georgescu - CNA.

Cantaretul latino Ricky Martin se pregateste sa devina din nou tata

Cantaretul latino Ricky Martin se pregateste sa devina din nou tata, in 2015, si a declarat ca vrea ca noul membru al familiei sale sa fie o fetita, relateaza Mediafax.

Ponta le-a facut din nou ochi dulci chinezilor

Oficialii nostri au fost din nou in China, cu aceeasi oferta generoasa pe care, de cativa ani, o tot fac investitorilor chinezi.

ANI cere din nou revocarea din functie a senatorului Daniel Akos Mora si deputatului Stefan Stoica

Agentia Nationala de Integritate cere din nou, pentru a treia oara, Senatului si Camerei Deputatilor revocarea din functie a senatorului Daniel Akos Mora si a deputatului Stefan Stoica, dupa ce instanta.

Agentii de politie cu studii superioare, recompensati de MAI. Ce beneficii mai au politistii

Agentii de politie care au facultate sunt recompensati cu 25% din salariu de baza. Ministrul de Interne a aprobat, miercuri, un ordin perin care au fost aduse o serie de clarificari prevederilor legale referitoare la salarizarea personalului Ministerului Afacerilor Interne. Masura va fi aplicata incepand de joi, 4 septembrie. De asemenea, au fost clarificate aspecte privind sporuri pentru munca de noapte, concedii sau sprijin in caz de deces. De asemeena, toti absolventii scolilor de politie au fost incadrati in termen.

Din nou despre unul dintre obiectivele de tara ale Romaniei cresterea de competitivitate

Romania va trece in 2014 in stadiul de tranzitie catre economia bazata pe inovare. Conform Raportului Competitivitatii Globale, anul trecut Romania a avut cea mai mare crestere de competitivitate dintre tarile UE, cu progrese la infrastructura, eficienta guvernamentala dar cel mai mult la Inovare. Competititate mai mare vine din productivitate, inseamna crestere economica, salarii mai mari, locuri de munca si sustenabilitate sociala.

Cursul a trecut din nou de 4,4 lei/euro, pe un trend regional de marcare a profiturilor

Cursul de referinta publicat de BNR a revenit marti peste nivelul de 4,4 lei/euro, in conditiile in care cotatiile din piata au inceput sa urce dupa prima ora de tranzactionare, pe un trend regional de marcare a profiturilor de catre investitori.

Curajoasa! Ashlee Simpson s-a casatorit din nou

Weekend plin si pentru Ashlee Simpson. Fosta vedeta din Melrose Place sau 7th Heaven s-a casatorit, sambata, cu iubitul ei, Evan Ross.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )