Libnet.ro
UNICEF

13:30

Politistul de la Brigada Rutiera, calcat cu masina de milionarul turc, a murit. Agentul, avansat post-mortem

România Liberă România Liberă,
Politistul de la Brigada Rutiera, calcat cu masina de milionarul turc, a murit. Agentul, avansat post-mortem

Politistul de la Brigada Rutiera, Gheorghe Ionescu, care a fost calcat cu masina de un om de afaceri turc, a murit vineri dimineata. Barbatul era, de aproape trei saptamani, in coma. continuă pe România Liberă

Politistul de la Brigada Rutiera, calcat cu masina de milionarul turc, a murit

Politistul de la Brigada Rutiera, Gheorghe Ionescu, care a fost calcat cu masina de un om de afaceri turc, a murit vineri dimineata. Barbatul era, de aproape trei saptamani, in coma.

Politistul lovit intentionat cu masina de milionarul turc va fi transportat in Israel

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul de Interne, a fost joi in vizita la agentul sef Gheorghe Ionescu, politistul lovit cu masina de un cetatean turc. Oprea a declarat ca un avion al MAI este pregatit sa-l transporte pe Ionescu in Israel, insa acest lucru va fi posibil doar in momentul in care starea acestuia ii va permite, el fiind in continuare in stare critica.

Ce spune Raed Arafat despre starea de sanatate a politistului calcat cu masina de milionarul turc

Politistul de la Rutiera accidentat de un milionar turc se afla, in continuare, in stare critica, a declarat secretarul de Stat Raed Arafat.

A murit politistul care a fost lovit intentionat cu masina de un milionar turc

Agentul sef Gheorghe Ionescu, politistul lovit cu masina de un milionar turc a murit noaptea trecuta la Spitalul Floreasca din Capitala. Politistul care lucra de 23 de ani la Brigada Rutiera s-a stins din viata la aproape 3 saptamani de cand a fost lovit de cetateanul turc Abdullah Atasde care se afla la volan la un pas de coma alcoolica. Acesta va fi acuzat acum de omor din culpa.

Politistul lovit de milionarul turc a murit la Spitalul Floreasca (VIDEO)

Gheorghe Ionescu, politistul lovit de milionarul turc, a murit vineri, in jurul orei 7. 00, la Spitalul Floreasca, informeaza B1 TV. Ionescu a ajuns pe 2 august la Spitalul Floreasca dupa ce afaceristul turc Abdulah.

Politistul de la Brigada Rutiera a fost avansat, post-mortem, la gradul de subinspector de politie

Politistul de la Brigada Rutiera a fost avansat, post-mortem, in gradul de subinspector de politie, pentru fapte de eroism si sacrificarea vietii in misiune si va fi inmormantat, duminica, la Cimitirul Ghencea Militar, cu onoruri militare.

Politistul ranit la inceputul lunii grav de un sofer turc a murit. Abdulah Atas va fi acuzat de omor si risca inchisoare pe viata - surse judiciare

Politistul ranit grav acum trei saptamani de omul de afaceri turc a decedat vineri dimineata, informeaza Digi24. In noaptea de 2 spre 3 august, Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale politistului si l-a acrosat cu masina, dupa care l-a purtat pe capota 400 de metri. Agentul a cazut apoi pe partea carosabila.

Milionarul turc va fi acuzat de OMOR calificat si risca iNCHISOAREA PE VIATA

Omul de afaceri turc, Abdullah Atas, va fi acuzat de omor calificat, in urma decesului politistului Gheorghe Ionescu. Astfel, milionarul turc risca o pedeapsa de 15 - 25 de ani de inchisoare sau detentiune pe viata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )