Libnet.ro
UNICEF

13:30

Politistul lovit de milionarul turc a murit la Spitalul Floreasca (VIDEO)

B1 B1,
Politistul lovit de milionarul turc a murit la Spitalul Floreasca (VIDEO)

Gheorghe Ionescu, politistul lovit de milionarul turc, a murit vineri, in jurul orei 7. 00, la Spitalul Floreasca, informeaza B1 TV. Ionescu a ajuns pe 2 august la Spitalul Floreasca dupa ce afaceristul turc Abdulah. continuă pe B1

Politistul lovit cu masina de un cetatean turc, in continuare in stare grava. Sotia acestuia a deschis un cont pentru donatii

Agentul sef Gheorghe Ionescu, politistul lovit cu masina, pe 2 august, de un afacerist turc, se afla in continuare in stare critica la Spitalul Floreasca din Capitala. La aproape trei saptamani de la incident, sotia acestuia a deschis un cont bancar pentru toti cei care vor sa isi exprime solidaritatea fata de Ionescu.

Politistul lovit intentionat cu masina de milionarul turc va fi transportat in Israel

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul de Interne, a fost joi in vizita la agentul sef Gheorghe Ionescu, politistul lovit cu masina de un cetatean turc. Oprea a declarat ca un avion al MAI este pregatit sa-l transporte pe Ionescu in Israel, insa acest lucru va fi posibil doar in momentul in care starea acestuia ii va permite, el fiind in continuare in stare critica.

Politistul de la Brigada Rutiera, calcat cu masina de milionarul turc, a murit

Politistul de la Brigada Rutiera, Gheorghe Ionescu, care a fost calcat cu masina de un om de afaceri turc, a murit vineri dimineata. Barbatul era, de aproape trei saptamani, in coma.

Politistul de la Brigada Rutiera, calcat cu masina de milionarul turc, a murit. Agentul, avansat post-mortem

Politistul de la Brigada Rutiera, Gheorghe Ionescu, care a fost calcat cu masina de un om de afaceri turc, a murit vineri dimineata. Barbatul era, de aproape trei saptamani, in coma.

Milionarul turc va fi acuzat de OMOR calificat si risca iNCHISOAREA PE VIATA

Omul de afaceri turc, Abdullah Atas, va fi acuzat de omor calificat, in urma decesului politistului Gheorghe Ionescu. Astfel, milionarul turc risca o pedeapsa de 15 - 25 de ani de inchisoare sau detentiune pe viata.

Spitalul Floreasca: Politistul Gheorghe Ionescu a murit in urma unui stop cardiac

Politistul Gheorghe Ionescu a decedat vineri dimineata, la ora 7. 00, in urma unui stop cardiac, au transmis reprezentantii Spitalului de Urgenta Floreasca, printr-un comunicat. Pacientul Ionescu Gheorghe,.

Ce spune Raed Arafat despre starea de sanatate a politistului calcat cu masina de milionarul turc

Politistul de la Rutiera accidentat de un milionar turc se afla, in continuare, in stare critica, a declarat secretarul de Stat Raed Arafat.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )