Libnet.ro
UNICEF

05:30

Polonezii sustin ca primesc mai putine gaze din Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Polonezii sustin ca primesc mai putine gaze din Rusia

Compania poloneza PGNiG a semnalat ca, incepand de luni, primeste mai putine gaze din Federatia Rusa, dupa cum relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Polonia primeste mai putine gaze naturale din Rusia, incepand de luni. Fluxurile au scazut cu 24%. Ucraina acuza o manevra impotriva sa

Polonia se confrunta cu o reducere cu 24% a gazelor naturale importate de la gigantul rus Gazprom, care respinge insa acuzatiile. In 8 septembrie, fluxul de gaze a scazut cu circa 20% fata de comenzile efectuate de operatorul polonez PGNiG, iar in ziua urmatoare aprovizionarile au fost taiate cu 24%, potrivit portalului polonez de stiri wbj. com.

INFOGRAFIE Romania, printre tarile cu cele mai putine zile libere legale din lume

Romania se afla anul acesta printre tarile cu cele mai putine sarbatori declarate zile libere prin lege, doar 9, in timp ce angajatii spanioli si greci au printre cele mai multe zile libere la nivelul Europei, 14, respectiv, 12, arata studiul Worldwide Benefit and Employment care a luat in considerare 64 de tari. in 2015, romanii vor avea parte de un numar si mai mic de zile libere legale care pica in timpul saptamanii.

Mercer Marsh Benefits: Romania, printre tarile cu cele mai putine sarbatori legale

Romania se afla printre tarile cu cele mai putine sarbatori declarate zile libere prin lege 9 zile), in timp ce angajatii spanioli si greci au printre cele mai multe zile libere la nivelul Europei 14), respectiv 12, arata studiul Worldwide Benefit and Employment realizat in 2013 de Mercer Marsh Benefits, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

STUDIU: Romania e tara cu cele mai putine sarbatori declarate zile libere

Conform unui studiul Worldwide Benefit and Employment, facut de Mercer Marsh, Romania se afla printre tarile europene cu cele mai putine sarbatori declarate zile libere prin lege, in timp ce Grecia si Spania au printre cele mai multe zile libere.

Afacerile Renault din Rusia ar putea suferi un impact semnificativ

Renault nu a suferit inca nici un disconfort major pe piata din Rusia, in ciuda declinului semnificativ al industriei auto locale pe fondul conflictului din Ucraina, insa lucrurile s-ar putea shimba daca situatia continua sa se.

Francul elvetian - la cel mai redus curs din ultimul an, fata de dolar

Francul elvetian a scazut ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus curs din ultimul an, raportat la dolar, depreciindu-se totodata si fata de euro, dupa ce Wall Street Journal a informat ca dobanzile negative raman o optiune pentru Banca Nationala a Elvetiei SNB).

Dell Venue 8 7000 ar putea fi cea mai subtire tableta din lume

In fuga dupa superlative absolute in descriere, noul Dell Venue 8 7000 ar putea fi cea mai subtire tableta din lume la aceasta ora. Dupa ce ieri am detaliat un hibrid al companiei americane cu numele de Dell Inspiron 13 7000, acelasi sufix de 7000 il vedem astazi atasat unei tablete cu un design de invidiat. Se pare ca cei de la Dell vor sa faca valuri printre amatori de tablete odata cu lansarea creatiei din imaginea de mai sus.

Victor Piturca: Am castigat in fata celei mai bune echipe din grupa

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, a declarat ca tricolorii au invins probabil cea mai buna echipa din grupa, duminica seara, la Pireu, in debutul preliminariilor EURO.

AmCham Romania si AMRO: Situatia tensionata in plan geopolitic impune o mai mare determinare din partea Guvernului de a face un mediu mai bun pentru companiile care au operatiuni in Romania

Recentele provocari de ordin economic si situatia tensionata in plan geopolitic impun o mai mare determinare din partea Guvernului de a face in Romania un mediu mai bun pentru companiile care au deja operatiuni aici, si o destinatie mai atractiva pentru potentiali investitori, se arata intr-un comunicat de presa al AmCham Romania si al Consiliului de Afaceri Romano- American AMRO), transmis cu ocazia organizarii unui seminar dedicat analizei impactului reglementarilor legislatie asupra mediului de afaceri. La seminar participa premierul Victor Ponta si Hoyt Yee, asistentul adjunct al secretarului de stat pentru Europa si Eurasia.

Seful SRI: Romania va fi afectata economic de conflictul din Rusia

Romania nu va fi amenintata militar sau teritorial de conflictul din zona, dar va fi afectata economic, a declarat directorul SRI, George Maior, precizand ca institutiile din domeniul strategic trebuie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )