Libnet.ro
UNICEF

05:30

Seful SRI: Romania va fi afectata economic de conflictul din Rusia

Antena3 Antena3,
Seful SRI: Romania va fi afectata economic de conflictul din Rusia

Romania nu va fi amenintata militar sau teritorial de conflictul din zona, dar va fi afectata economic, a declarat directorul SRI, George Maior, precizand ca institutiile din domeniul strategic trebuie. continuă pe Antena3

Petro Porosenko: Conflictul din estul Ucrainei nu poate fi castigat doar prin mijloace militare

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat, luni, ca este imposibil de castigat conflictul din estul Ucrainei dintre armata si rebelii prorusi doar prin mijloace militare. Liderul ucrainean a cerut o.

Petro Porosenko: Conflictul din estul Ucrainei nu poate fi castigat doar prin mijloace militare

Conflictul din estul Ucrainei dintre armata si rebelii prorusi nu poate fi castigat doar prin mijloace militare, a declarat, luni, la Mariupol, presedintele ucrainean Petro Porosenko, informeaza AFP,.

Afacerile Renault din Rusia ar putea suferi un impact semnificativ

Renault nu a suferit inca nici un disconfort major pe piata din Rusia, in ciuda declinului semnificativ al industriei auto locale pe fondul conflictului din Ucraina, insa lucrurile s-ar putea shimba daca situatia continua sa se.

Seful SRI, George Maior: Coruptia la nivel inalt poate genera situatii ca in Ucraina

Directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, a declarat marti ca acumularea intensiva de coruptie a fost una dintre cauzele instabilitatii din Ucraina si ca aceasta este o problema nationala si in Romania.

Afacerile Renault din Rusia ar putea fi afectate serios daca piata isi continua declinul

Producatorul auto francez Renault nu a suferit inca nici un disconfort major pe piata ruseasca, in pofida declinului semnificativ al industriei auto locale, pe fondul crizei din Ucraina, dar lucrurile s-ar putea shimba daca situatia se deterioreaza in continuare, a afirmat ieri Carlos Ghosn, presedintele Renault, citat de AFP.

Polonezii sustin ca primesc mai putine gaze din Rusia

Compania poloneza PGNiG a semnalat ca, incepand de luni, primeste mai putine gaze din Federatia Rusa, dupa cum relateaza Reuters.

Companiile germane din Rusia anticipeaza rezultate bune in ciuda regimului sanctiunilor

Companiile germane care desfasoara activitati in Rusia anticipeaza un impact limitat al sanctiunilor europene in acest an, insa se arata ingrijorate cu privire la efectele pe termen lung, arata un sondaj citat de AFP.

Volkswagen reduce productia la fabrica din Rusia cu 30.000 de masini

Volkswagen intentioneza sa reduca productia de masini la fabrica sa din Kaluga, in vestul Rusiei, la 120. 000 de unitati in acest an, de la 150. 000 de unitati programate initial, potrivit revistei germane Automobilwoche.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )