Libnet.ro
UNICEF

09:30

Pompier mort dupa explozia unei butelii din Constanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pompier mort dupa explozia unei butelii din Constanta

Un pompier care participa, astazi, la stingerea unui incendiu pe strada Tabla Butii din Constanta a decedat pe loc dupa ce o butelie a explodat in imobilul cuprins de flacari, au precizat oficiali care au intervenit la incendiu, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Reactia Ministerul Sanatatii, dupa retinerea unei directoare din institutie pentu spaga

Ministerul Sanatatii nu sustine astfel de practici, a declarat vineri secretarul de stat Francisk Iulian Chiriac referitor la retinerea directorului din MS Mihaela Udrea, acuzata ca a luat mita.

Constanta: O explozie a avut loc din cauza unei butelii. Un pompier a murit

O explozie puternica a avut loc in Constanta, informeaza B1 TV. Un apel la 112 a anuntat ca incidentul care a avut loc intr-o curte, din cauza unei butelii. Din nefericire, in timpul interventiei, un pompier a.

Un sofer fara permis de conducere din Constanta a lovit un mopedist care circula regulamentar: Barbatul risca pedeapsa cu inchisoarea

Un sofer teribilist din Constanta care nu avea permis de conducere a lovit un mopedist care circula regulamentar, dupa care a fugit de la locul accidentului. Acum, tanarul imprudent risca pedeapsa cu.

Un om de afaceri din Constanta, RETINUT pentru trafic de influenta. Pe cat se vindea

Un om de afaceri din Constanta, Costin Gabriel Socarici, a fost retinut, miercuri, de procurorii anticoruptie, intrucat este acuzat de trafic de influenta si spalare a banilor, conform DNA.

Un barbat a fost grav ranit dupa ce acoperisul cladirii la care lucra s-a prabusit peste el

Un barbat care lucra la consolidarea unei cladiri din Constanta a ajuns la spital dupa ce o bucata din tavan s-a prabusit peste el. Muncitorul a ramas sub daramaturi de la brau in jos, conform.

O imagine a starnit controverse pe Facebook: Este masina unei institutii din Romania, pe teritoriu romanesc. ASA NU SE MAI POATE! (FOTO)

O imagine a starnit controverse printre utilizatorii Facebook dupa ce liderul PRU, Bogdan Diaconu, a facut-o publica. O masina a Politiei Locale din Targu Secuiesc este subiectul dezbatut aprins printre fanii.

Primarul unei comune din Vaslui a fost gasit incompatibil de ANI

Primarul comunei Todiresti din Vaslui, Petrica Simiuc, a fost gasit incompatibil de Agentia Nationala de Integritate ANI), care a constatat ca acesta are si calitatea de comerciant si ca a administrat o.

Camionul in care au fost gasite cadavrele a 71 de migranti apartine unei firme din Ungaria - presa ungara

O firma din Ungaria ar putea fi proprietara camionului cu numere de inmatriculare ungare in care au fost gasite 71 de cadavre, joi, pe o autostrada din Austria, scrie cotidianul origo. hu, preluat de Budapest Business Journal.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )