Libnet.ro
UNICEF

07:30

Constanta: O explozie a avut loc din cauza unei butelii. Un pompier a murit

B1 B1,
Constanta: O explozie a avut loc din cauza unei butelii. Un pompier a murit

O explozie puternica a avut loc in Constanta, informeaza B1 TV. Un apel la 112 a anuntat ca incidentul care a avut loc intr-o curte, din cauza unei butelii. Din nefericire, in timpul interventiei, un pompier a. continuă pe B1

Vaslui: Un barbat a murit si alte patru persoane au fost ranite din cauza unei razbunari cauzate de un divort

Un barbat a murit si alte patru persoane au fost ranite dupa o bataie ca-n filme in localitatea Blagesti din judetul Vaslui, informeaza B1 TV. Potrivit jurnalistilor de la vremea noua, victimele au fost.

Sute de oameni blocati in gara din cauza unei defectiuni

Sute de calatori si-au petrecut noaptea in gara din Alba Iulia, asteptand ca o defectiune aparuta la calea ferata sa se repare. Trei trenuri au fost oprite, fara ca vreun reprezentant al CFR sa ofere.

Doua cutremure au avut loc vineri dimineata in judetul Buzau

Doua cutremure au avut loc vineri dimineata in judetul Buzau, conform Institului National de Fizica a Pamantului. Ambele seisme au avut magnitudine de 2,8 grade. De asemenea, cutremurele.

RATB: Linia de tramvai 41 va fi suspendata in perioada 29 - 30 august din cauza lucrarilor de revizie

Linia 41 de tramvaie va fi suspendata in perioada 29 - 30 august 2015 din cauza lucrarilor de revizie care vor viza atat calea de rulare a tramvaielor, cat si reteaua electrica de contact si peroanele pentru.

Stare de alerta in Romania din cauza imigrantilor

Romania intra in stare de alerta din cauza crizei imigrantilor. Joi, la Guvern, va fi convocata o sedinta de urgenta condusa de vicepremierul Gabriel Oprea. Viceprim-ministrul pentru securitate nationala,.

Abdullah Atas, omul de afaceri turc care l-a accidentat pe politistul Gheorghe Ionescu, decedat ulterior din cauza ranilor, ramane in arest preventiv

Abdullah Atas, omul de afaceri turc care l-a accidentat pe politistul Gheorghe Ionescu, decedat ulterior din cauza ranilor, ramane in arest preventiv, dupa ce Tribunalul Bucuresti i-a prelungit miercuri mandatul.

Onesti: Sistemul de termoficare de 22 milioane de euro nu poate fi folosit din cauza numarului mic de beneficiari

Sistemul de termoficare al orasului Onesti sta nefolosit de peste doi ani de zile din cauza numarului mic al beneficiarilor. in anul 2006, autoritatile locale au decis ca este timp ca sistemul de termoficare sa.

Exporturile Germaniei au crescut cu 2,2%, dar risca sa incetineasca din cauza Chinei

Exporturile Germaniei au crescut cu 2,2% in trimestrul al doilea, fiind principalul motor al economiei, care a avansat cu 0,4%, potrivit datelor biroului federal de statistica, dar vanzarile in strainatate risca sa incetineasca din cauza problemelor economice din China, transmite Bloomberg.

Pompier mort dupa explozia unei butelii din Constanta

Un pompier care participa, astazi, la stingerea unui incendiu pe strada Tabla Butii din Constanta a decedat pe loc dupa ce o butelie a explodat in imobilul cuprins de flacari, au precizat oficiali care au intervenit la incendiu, potrivit unor surse din presa.

Constanta: O femeie de 33 de ani a murit din cauza unui avort ilegal

A murit la 33 de ani in urma unui avort. Asta sustin medicii din Constanta in cazul unei femei ajunsa in stare grava la spital in urma cu 4 zile, informeaza B1 TV. Tanara era mama a cinci copii, iar rudele.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )