Libnet.ro
UNICEF

11:30

Pompierii din Buzau au intervenit pentru salvarea unui caprior cazut intr-un helesteu

Antena3 Antena3,
Pompierii din Buzau au intervenit pentru salvarea unui caprior cazut intr-un helesteu

Pompierii din Buzau au intervenit pentru salvarea unui caprior care a cazut in helesteul din parcul Crang. Animalul incerca sa bea apa, cand s-a dezechilibrat si a cazut in apa. Un trecator l-a. continuă pe Antena3

Dosar penal pe numele unui sofer din Buzau care a accidentat un copil dupa care a disparut

Un copil de 3 ani a fost ranit, marti, intr-un accident produs pe o strada din Buzau. O clipa de neatentie a parintilor a fost nevoie pentru ca minorul sa traverseze strada prin loc nepermis. A fost lovit de un autoturism iar soferul a fugit de la locul accidentului, fiind gasit ulterior de oamenii legii.

Printul Charles, despre Transilvania: Detine cheia pentru salvarea planetei. E un loc unde vedem cu adevarat ce inseamna sustenabilitatea

Printul Charles spunea, in urma cu o luna, ca iubeste Romania, lucru pe care l-a exprimat din nou, recent, intr-un interviu ca Transilvania detine cheia pentru salvarea planetei, fiind un loc unde vedem cu.

Drama unei civilizatii. Oamenii pesterilor din Turcia, fortati sa paraseasca locuintele stramosilor, pentru construirea unui dig

Una din cele mai vechi asezari umane locuite fara intrerupere in ultimii 10. 000 de ani va fi distrusa, pentru construirea unui dig. Cele 70. 000 de suflete care locuiesc in pesterile din orasul antic Hasankeyf, Turcia, sunt obligate sa se dezradacineze, pentru a face loc progresului.

Argentina: Trupul cvintuplului campion mondial de Formula 1 Juan Manuel Fangio a fost exhumat pentru efectuarea unui test de paternitate

Trupul lui Juan Manuel Fangio, cvintuplul campion mondial de Formula 1, a fost exhumat, vineri, la Balcarcem, in Argentina, pentru efectuarea unui test de paternitate, informeaza LEquipe. Decizia exuhumarii a fost.

Traditia antica si motivele economice, principalele argumente pentru stabilirea unui singur oras-gazda al Jocurilor Olimpice

Vocile care cer stabilirea unui singur oras gazda al Jocurilor Olimpice JO) se fac din ce in ce mai auzite, invocand mai ales nu doar traditia antica, ci si argumentele economice. Pe de alta parte, datorita.

4.000 de dolari pentru recomandarea unui angajat, la Intel

Intel va oferi pana la 4. 000 de dolari bonus, in cash, angajatilor care recomanda femei, minoritati sau veterani pentru angajare in cadrul producatorului de microcipuri, scrie Cnet. com .

Doi politisti din Calarasi, retinuti pentru ca ar fi violat o fata de 15 ani. Oamenii legii au fost trecuti in rezerva. Oprea: Indiferent de decizia instantei, cei doi nu mai pot face parte din Politie (VIDEO)

00 Cei doi politisti de la Calarasi, retinuti pentru ca au violat o fata in varsta de 15 ani, au fost trecuti in rezerva, potrivit unui comunicat publicat vineri de ministerul Afacerilor.

Politistii din Calarasi arestati pentru viol contesta masura preventiva

Adrian Nicusor Serban si Daniel Florentin Dumitriu, politistii de la IPJ Calarasi arestati pentru ca ar fi violat o fata fugita dintr-un centru de plasament, au contestat la Tribunalul Calarasi masura.

Politistii din Calarasi, arestati pentru viol, contesta masura preventiva

Adrian Nicusor Serban si Daniel Florentin Dumitriu, politistii de la IPJ Calarasi arestati pentru ca ar fi violat o fata fugita dintr-un centru de plasament, au contestat la Tribunalul Calarasi masura.

Politist local din Galati, reclamat pentru agresiune sexuala de un tanar de 19 ani

Un politist local din Galati, in varsta de 47 ani, a fost reclamat pentru agresiune sexuala de catre un tanar de 19 ani, care si-a retras ulterior plangerea, Parchetul de pe langa Judecatoria Galati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )