Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ponta: Pe 25 mai vom avea si alegeri parlamentare si locale partiale

B1 B1,
Ponta: Pe 25 mai vom avea si alegeri parlamentare si locale partiale

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca se vor organiza alegeri parlamentare si locale partiale odata cu alegerile europarlamentare, pe data de 25 mai. Stire in curs de. continuă pe B1

Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau primari, in 25 mai, la europarlamentare

Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau de alesi locali vor avea loc in 25 mai, simultan cu alegerile europarlamentare, a anuntat, luni, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. Prem.

Alegeri pentru locurile vacante de parlamentari si primari, pe 25 mai.

Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau de alesi locali vor avea loc in 25 mai, simultan cu alegerile europarlamentare, a anuntat, luni, premierul Victor Ponta.

Primele alegeri parlamentare in Coreea de Nord: Oamenii au dansat si au cantat in onoarea lui Kim Jong-un

Alegeri parlamentare in Coreea de Nord. Debordand de bucurie - asa cum a relatat presa locala, oamenii au votat, au dansat si au cantat, pentru a-si dovedi loialitatea fata de tovarasul suprem, Kim.

Scene bizare in Coreea de Nord: Oamenii au dansat si au cantat in onoarea lui Kim Jong-un, la primele alegeri parlamentare (VIDEO)

Alegeri parlamentare in Coreea de Nord. Debordand de bucurie - asa cum a relatat presa locala, oamenii au votat, au dansat si au cantat, pentru a-si dovedi loialitatea fata de tovarasul suprem, Kim.

Surse: Majoritatea actualilor europarlamentari PNL, pe listele pentru alegerile din 25 mai

Majoritatea europarlamentarilor PNL s-ar putea afla pe lista PNL pentur alegerile europarlamentare din 25 mai, au afirmat surse liberale citate de Mediafax. Astfel, Norica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Eduard.

Ponta: Alegeri parlamentare partiale, odata cu europarlamentarele, pe 25 mai

Colegiile pentru care nu exista senatori sau deputati vor fi ocupate la sfarsitul lunii mai. Guvernul a decis sa organizeze alegeri partiale in acelasi timp cu alegerile pentru Parlamentul.

Victor Ponta, la Antena 3: Mi-as dori candva sa fiu presedintele Romaniei/ Sunt 49% sanse sa candidez la prezidentiale/ Pana pe 25 mai nu veti avea un raspuns

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei la Antena 3. Mi-as dori candva sa fiu presedinte, dar la sfarsitul anului as vrea sa fiu prim ministru. Sunt 49% sanse sa candidez la prezidentiale. Nu putem insa transa in aceasta seara problema candidatului. Am spus ca vad mai multi candidati capabili la prezidentiale, a declarat seful guvernului care mai spune ca pana pe 25 mai nu se va lua o hotarare in privinta candidatului la prezidentiale. Ioana Petrescu, ministrul Finantelor: Vom limita folosirea numerarului pentru a combate evaziunea fiscala. Ne dorim si scaderea CAS-ul si reducerea TVA-ului la alimente, dar in functie de spatiul bugetar. emisiunea este in desfasurare.

Alegeri partiale, tot pe 25 mai.

O data cu europarlamentarele vor fi organizate si alegeri partiale parlamentare si locale. Dupa luni de tergiversare, hotararea brusca a Guvernului USD-UDMR pare sa aiba mai putin legatura cu faptul ca sute de mii de romani nu mai erau reprezentati si mai mult cu intentia consolidarii actualei majoritati. La ora actuala, sunt vacante 14 locuri de senatori si deputat, dupa ce social-democratul Vasile Bleotu si-a depus, ieri, demisia din Camera Deputatilor. Primul mandat incetat inainte de .

Gitenstein: Acordul de coabitare Basescu-Ponta, cea mai importanta schimbare din 2012 incoace

Fostul ambasador al SUA in Romania, Mark Gitenstein, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani, ca acordul de coabitare dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta reprezinta cea mai importanta schimbare survenita din 2012 pana in prezent.

Gitenstein: Acordul de coabitare Basescu-Ponta, cea mai importanta schimbare din 2012 incoace

Acordul de coabitare dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta reprezinta cea mai importanta schimbare survenita din 2012 pana in prezent, a declarat, duminica, fostul ambasador al SUA in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )