Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alegeri pentru locurile vacante de parlamentari si primari, pe 25 mai.

România Liberă România Liberă,
Alegeri pentru locurile vacante de parlamentari si primari, pe 25 mai.

Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau de alesi locali vor avea loc in 25 mai, simultan cu alegerile europarlamentare, a anuntat, luni, premierul Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Ponta: Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau primari, odata cu europarlamentarele

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca alegerile pentru posturile vacantate de primari sau de parlamentari se vor desfasura odata cu europarlamentarele, la 25 mai.

Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau primari, in 25 mai, la europarlamentare

Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau de alesi locali vor avea loc in 25 mai, simultan cu alegerile europarlamentare, a anuntat, luni, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. Prem.

Ponta: Pe 25 mai vom avea si alegeri parlamentare si locale partiale

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca se vor organiza alegeri parlamentare si locale partiale odata cu alegerile europarlamentare, pe data de 25 mai. Stire in curs de.

Surse: Majoritatea actualilor europarlamentari PNL, pe listele pentru alegerile din 25 mai

Majoritatea europarlamentarilor PNL s-ar putea afla pe lista PNL pentur alegerile europarlamentare din 25 mai, au afirmat surse liberale citate de Mediafax. Astfel, Norica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Eduard.

Alegeri partiale, tot pe 25 mai.

O data cu europarlamentarele vor fi organizate si alegeri partiale parlamentare si locale. Dupa luni de tergiversare, hotararea brusca a Guvernului USD-UDMR pare sa aiba mai putin legatura cu faptul ca sute de mii de romani nu mai erau reprezentati si mai mult cu intentia consolidarii actualei majoritati. La ora actuala, sunt vacante 14 locuri de senatori si deputat, dupa ce social-democratul Vasile Bleotu si-a depus, ieri, demisia din Camera Deputatilor. Primul mandat incetat inainte de .

Ponta: Alegeri parlamentare partiale, odata cu europarlamentarele, pe 25 mai

Colegiile pentru care nu exista senatori sau deputati vor fi ocupate la sfarsitul lunii mai. Guvernul a decis sa organizeze alegeri partiale in acelasi timp cu alegerile pentru Parlamentul.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )