Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ponta: Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau primari, odata cu europarlamentarele

Adevărul Adevărul,
Ponta: Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau primari, odata cu europarlamentarele

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca alegerile pentru posturile vacantate de primari sau de parlamentari se vor desfasura odata cu europarlamentarele, la 25 mai. continuă pe Adevărul

Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau primari, in 25 mai, la europarlamentare

Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau de alesi locali vor avea loc in 25 mai, simultan cu alegerile europarlamentare, a anuntat, luni, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. Prem.

Alegeri pentru locurile vacante de parlamentari si primari, pe 25 mai.

Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau de alesi locali vor avea loc in 25 mai, simultan cu alegerile europarlamentare, a anuntat, luni, premierul Victor Ponta.

VIDEO. Basescu: PPE trebuie sa castige alegerile pentru CE.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Partidul Popular European trebuie sa castige alegerile pentru Comisia Europeana. PPE a fost partidul care si-a asumat criza. A avut forta, inteligenta si determinarea sa treaca Europa pe malul celalat al crizei. Toate semnele ne arata ca o crestere economica sustenabila a inceput. Dar ea nu se refelecta inca in situatia cetatenilor nostri, a afirmat Basescu. Cel mai important lucru pe care PPE il are de facut dupa alegeri e sa asigure crearea de .

Ponta: Optez pentru reducerea TVA la fructe decat la carne. Revenirea TVA la 19%, sustenabila doar cu un ritm de crestere PIB de peste 3%

Fructele si legumele sunt urmatoarele pe lista reducerii de TVA, spune premierul Victor Ponta. Declaratia prim-ministrului a venit dupa ce in ultimele zile s-a tot vehiculat ca, dupa sectorul de panificatie, ar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )