Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ponta se va afla, marti, in Grecia si in Albania.

România Liberă România Liberă,
Ponta se va afla, marti, in Grecia si in Albania.

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita oficiala im Grecia si Albania, conform Mediafax. Marti, Ponta se va se va intalni cu premierul elen, Antonis Samaras, si va fi primit de presedintele Karolos Papoulias. Guvernul arata ca vizita la Atena are loc in contextul detinerii de catre Grecia, in primul semestru al acestui an, a presedintiei Consiliului Uniunii Europene si se inscrie in dialogul politic bilateral intens din cursul ultimilor ani. Citeste si: Recomandarile CE, in materie de . continuă pe România Liberă

Victor Ponta se va afla, marti, in Grecia si in Albania

Premierul Victor Ponta se va afla, marti, in Grecia, pentru o vizita de lucru, si in Albania, in vizita oficiala, informeaza Mediafax. in Grecia, Ponta se va intalni cu premierul elen, Antonis Samaras,.

Ponta va vizita, maine, Grecia si Albania

Premierul Victor Ponta se va afla, maine, in Grecia, pentru o vizita de lucru, si in Albania, in vizita oficiala, potrivit unui comunicat al Guvernului Romaniei trimis astazi redactiei.

Premierul Victor Ponta ar putea afla astazi daca va fi cercetat penal pentru plagiat

Magistratii Curtii Supreme ar putea anunta luni daca premierul Victor Ponta va fi cercetat penal pentru plagiat in urma contestatiei formulate de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru impotriva deciziei procurorului de neincepere a urmaririi penale. Primul-ministru a fost acuzat ca ar fi plagiat 113 pagini din cele 292 ale lucrarii Raspunderea in dreptul international umanitar.

Premierul Victor Ponta a inceput vizita oficiala in Georgia

Premierul Victor Ponta a ajuns in Georgia, in vizita oficiala, din delegatia sa facand parte ministrii de Externe, Economiei si Sportului, dar si membri ai Federatiei Romane de Rugby, jucatori din generatia anilor 80, care vor asista, sambata, la meciul de rugby Georgia-Romania, de la Tbilisi.

Premierul Victor Ponta nu va fi anchetat pentru plagiat

Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat, dupa ce contestatia formulata de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru, prin care au cerut infirmarea solutiei de neincepere a urmaririi penale si.

Ponta afla daca va fi cercetat pentru plagiat

Curtea Suprema ar putea decide astazi daca premierul Ponta poate fi tras la raspundere pentru ca a copiat mare parte din teza de doctorat.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2799 seconds )