Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ponta, anunt pentru toti angajatii din Romania. Cat va ajunge salariul minim in 2017

România Liberă România Liberă,
Ponta, anunt pentru toti angajatii din Romania. Cat va ajunge salariul minim in 2017

Salariul minim pe economie ar urma sa creasca din sase in sase luni, pana la inceputul anului 2017, urmand sa ajunga, atunci, la 1. 400 de lei pe luna . continuă pe România Liberă

Pretul la iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: Cat costa noile telefoane Apple

Astazi, cei de la Apple si-au lansat noile telefoane si toata lumea se intreaba care este pretul la iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania. Ca in fiecare an, in luna septembrie, cei de la Apple lanseaza noi modele de smartphone-uri. in principiu, numaratoarea din titlu nu mai inseamna foarte mult, avand in vedere [] Pretul la iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: Cat costa noile telefoane Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: Cat costa noile telefoane Apple

Astazi, cei de la Apple si-au lansat noile telefoane si toata lumea se intreaba care este pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania. Ca in fiecare an, in luna septembrie, cei de la Apple lanseaza noi modele de smartphone-uri. in principiu, numaratoarea din titlu nu mai inseamna foarte mult, avand in vedere ca [] Pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: Cat costa noile telefoane Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Horoscop zilnic - 9 septembrie. Zi agitata pentru toti nativii zodiacului

Zi de miercuri agitata pentru toti nativii zodiacului din cauza unor schimbari, fie in bine fie negative, pe plan amoros si pe plan financiar. BERBEC Zi de mierucri agitata pentru nativii din Berbec, din cauza ca.

Zgonea propune ca votul prin corespondenta sa fie gratuit pentru toti romanii

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca PSD propune ca votul prin corespondenta sa fie facut doar pentru tipul national de alegeri, iar procedura sa fie gratuita pentru toti cetatenii.

Zgonea propune ca votul prin corespondenta sa fie gratuit pentru toti romanii

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca PSD propune ca votul prin corespondenta sa fie facut doar pentru tipul national de alegeri, iar procedura sa fie gratuita pentru toti cetatenii.

Premiera! Orasul din Romania in care au fost interzise manelele

Pentru prima data de la aparitia manelelor, edilii unui oras din Romania au luat o decizie salutata de multi romani satui de zgomotele cu pretentii de muzica, scrie Buna Ziua Iasi. Mai precis, Primaria din.

Cele mai citite 30 de ziare si reviste din Romania. Revista Kaufland devine liderul pietei

Cele mai citite 30 de ziare si reviste din Romania aveau la finalul lunii mai in jur de 10,6 milioane de cititori, mai putin cu circa 2,6 milioane de persoane mai putin fata de octombrie 2008, moment in care a inceput criza economica, iar presa scrisa.

Primul TEST pentru comandamentul NATO din Bucuresti: respingerea unui ATAC ARMAT asupra ROMANIEI

Primul test pentru comandamentul NATO din Bucuresti il reprezinta respingerea unui atac militar simulat asupra intregului teritoriu al Romaniei.

Comisiile pentru afaceri europene din Parlament vor dezbate criza imigrantilor

Comisiile reunite pentru afaceri europene din Camera Deputatilor si Senat, impreuna cu reprezentantii comisiilor pentru politica externa, aparare si ordine publica si reprezentantii Comisiei speciale comune pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, vor dezbate, maine, problema migratiei in Uniunea Europeana si criza imigrantilor din Europa, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Victor Ponta, anunt despre majorarea salariului minim

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri ca Guvernul are pentru anul viitor o strategie de crestere semestriala a salariului minim, acesta urmand sa ajunga la 1 ianuarie 2017 la 1. 400 de lei, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2794 seconds )