Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ponta ataca Ambasada SUA, dupa reactia ei la Codul penal: Din cate stiu eu, Chevron investeste in Romania sau poate sa plece, daca nu se aplica legea

Antena3 Antena3,
Ponta ataca Ambasada SUA, dupa reactia ei la Codul penal: Din cate stiu eu, Chevron investeste in Romania sau poate sa plece, daca nu se aplica legea

Premierul Victor Ponta a spus, joi, referitor la modificarile de la Codul Penal, ca nu crede ca vreo ambasada europeana contesta dreptul Parlamentului de a legifera, deoarece si in tara lor se intampla la. continuă pe Antena3

Ambasada SUA: Amendamentele la Codul Penal, un pas inapoi. Semnal descurajator pentru investitori

Ambasada SUA la Bucuresti sustine, intr-un comunicat, ca amendamentele la Codul Penal adoptate marti ar reprezenta un pas inapoi pentru Romania si actiunea Parlamentului este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta.

Victor Ponta critica Ambasada SUA: Reactia lor a fost o greseala si o sa le comunic

Premierul Victor Ponta a criticat Ambasada SUA pentru reactia dura la adresa modificarii Codului Penal: reactia a fost o greseala si o sa le comunic asta, a spus joi Victor Ponta, in prima sa reactie publica dupa votul din Parlament in care demnitarilor le-a fost acordata o super-imunitate.

Victor Ponta critica Ambasada SUA: Reactia lor a fost o greseala si o sa le comunic. Chevron investeste in Romania sau poate sa plece din Romania daca nu se aplica legea

Premierul Victor Ponta a criticat Ambasada SUA pentru reactia dura la adresa modificarii Codului Penal: reactia a fost o greseala si o sa le comunic asta, a spus joi Victor Ponta, in prima sa reactie publica dupa votul din Parlament in care demnitarilor le-a fost acordata o super-imunitate.

Ambasada SUA: Amendamentele la Codul Penal, un pas inapoi pentru Romania

Reactie dura a Ambasadei SUA fata de modificarea Codului Penal: Un pas inapoi pentru Romania, o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept. Potrivit unui comunicat al Ambasadei,.

REACTIA Ambasadei SUA dupa modificarea Codului Penal: E un semnal descurajator pentru investitori.

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a transmis, miercuri, o reactie dura fata de modificarile Codului Penal, relateaza HotNews. Aceasta actiune a Parlamentului reprezinta o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept si este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei, se arata in pozitia Ambasadei SUA. Un principiu de baza al democratiei arata ca toti oamenii sunt egali in fata legii. Amendamentele la Codul Penal adoptate .

Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Update 14:42 Ambasada SUA: Amendamentele la Codul Penal, un pas inapoi pentru Romania Ambasada SUA considera ca amendamentele la Codul Penal adoptate ieri, in Camera Deputatilor, ar reprezenta un pas inapoi pentru tara noastra, se arata intr-o declaratie remisa redactiei.

Ambasada SUA: Modificarile la Codul Penal, pas inapoi pentru Romania si un semnal negativ pentru investitori

Ambasada SUA sustine ca modificarile aduse Codului Penal de catre parlamentari inseamna un pas inapoi pentru Romania si un semnal descurajator pentru investitori.

Ponta, atac la Ambasada SUA: Din cate stiu eu, Chevron investeste in Romania sau poate sa plece din Romania, daca nu se aplica legea

Premierul Victor Ponta a criticat Ambasada SUA pentru reacia dura cu privire la modificarile aduse Codului penal. Ponta a afirmat ca reactia ambasadei a fost o greseala si o sa le comunice asta.

Blaga: PDL va ataca joi la Curtea Constitutionala modificarile la Codul penal

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca PDL va ataca, joi, la Curtea Constitutionala, modificarile la Codul Penal, informeaza Mediafax. Vom ataca maine la Curtea.

Ambasada Olandei: Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Ambasada Olandei la Bucuresti a precizat, miercuri, la solicitarea Mediafax, ca urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal prin care Camera Deputatilor a scos presedintele si parlamentarii din categoria functionarilor publici. Ambasada Regatului Tarilor de Jos urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal, n. r. ) si asteapta evolutiile viitoare, se arata in raspunsul misiunii diplomatice. Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )