Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ponta: Basescu bate cu pantoful in masa, ca la el pe nava

Antena3 Antena3,
Ponta: Basescu bate cu pantoful in masa, ca la el pe nava

Presedintele Traian Basescu il suna pe procurorul general si bate cu pantoful in masa, ca la el pe nava - aceasta este reactia premierului Victor Ponta, dupa ce seful statului l-a acuzat ca a intrat cu. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Eu nu denunt pactul cu presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta afirma ca el nu va denunta parcul de coabitare cu presedintele Traian Basescu. Primul ministru spune ca, desi presedintele a incalcat de sute de ori pana in prezent acest pact, el nu.

Victor Ciorbea: Presedintele Traian Basescu ar trebui destituit din functie, nu numai suspendat

Fostul premier Victor Ciorbea este de parere ca presedintele Traian Basescu ar trebui destituit din functie, nu numai suspendat, asa cum a propus astazi presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu. La.

Consiliul pentru Combaterea Discriminarii: Declaratiile facute de Ponta, Basescu, Dragnea si Antonescu referitoare la efectul regionalizarii asupra populatiei maghiare nu sunt discriminatorii

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii anunta ca a decis in unanimitate ca declaratiile facute de Victor Ponta, Traian Basescu, Liviu Dragnea si Crin Antonescu, conform carora regiunile cu populatie majoritara maghiara vor disparea ca urmare a regionalizarii administrative, nu sunt discriminatorii. Amintim ca sesizarea a fost depusa la CNCD la inceputul lunii septembrie de catre liderul Consiliului National Secuiesc, Izsak Balazs.

Ponta, Basescu, Dragnea si Antonescu au fost exonerati de raspundere pentru presupuse discriminari ale maghiarilor

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii anunta ca a decis in unanimitate ca declaratiile facute de Victor Ponta, Traian Basescu, Liviu Dragnea si Crin Antonescu, conform carora regiunile cu populatie majoritara maghiara vor disparea ca urmare a regionalizarii administrative, nu sunt discriminatorii. Sesizarea a fost depusa la CNCD in numele poporului secuiesc de catre liderul Consiliului National Secuiesc, Izsak Balazs.

Traian Basescu se intalneste, miercuri, cu presedintele Estoniei, Toomas Hendrik Ilves.

Presedintele Traian Basescu se va intalni, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Estoniei, Toomas Hendrik Ilves si cu reprezentanti ai mediului de afaceri eston, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale remis redactiei. In septembrie, Ambasadorul Estoniei pentru Romania si Polonia, Eerik Marmei, a facut o vizita oficiala in Bucuresti, pentru a purta discutii cu Presedintele Camerei Nationale de Comert a Romaniei, Mihail Vlasov. In cadrul discutiilor, Eerik Marmei a .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )