Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ponta: Basescu, Boc si Udrea ar trebui judecati pentru subminarea economiei nationale.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Basescu, Boc si Udrea ar trebui judecati pentru subminarea economiei nationale.

Liderul PSD, Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu, fostul prim-ministru Emil Boc si Elena Udrea ar trebui judecati pentru subminarea economiei nationale, relateaza Mediafax. Dupa parerea mea, ar trebui toti trei judecati pentru subminarea economiei nationale, dar, sigur, au imunitate . ) Trei oameni care si-au batut joc de Romania, care s-au imbogatit - doi dintre ei, Boc nu cred ca s-a imbogatit, doar doi s-au imbogatit - care si-au pus numai si numai slugi obediente si . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Basescu, Boc si Udrea ar trebui judecati pentru subminarea economiei nationale

Traian Basescu, Emil Boc si Elena Udrea ar trebui judecati pentru subminarea economiei nationale, a declarat luni seara, la Romania TV, premierul Victor Ponta.

Ponta: Basescu nu vrea in continuare sa semneze acordul cu FMI.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a avut, joi seara, o discutie telefonica cu presedintele Traian Basescu, in care seful statului i-a comunicat ca nu doreste in continuare sa semneze acordul cu FMI, informeaza Mediafax. Premierul a precizat, la Romania TV, ca presedintele i-a comunicat, joi seara, fara sa ii dea detalii, ca nu vrea sa semneze acordul cu Fondul Monetar International FMI), astfel ca acordul cu FMI este oarecum, intr-o situatie de suspendare. Presedintele Traian Basescu a .

Ponta: Basescu nu vrea nici acum sa semneze acordul cu FMI. Acesta este oarecum intr-o situatie de suspendare

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a avut, joi seara, o discutie telefonica cu presedintele Traian Basescu, in care seful statului i-a comunicat ca nu doreste, in continuare, sa semneze acordul cu FMI astfel ca acest acord nu este operational, in vigoare, dar Romania isi va indeplini angajamentele.

Ponta: Basescu nu doreste, in continuare, sa semneze acordul cu FMI

Primul ministru Victor Ponta a anuntat ca a avut, joi seara, o discutie telefonica cu presedintele Traian Basescu, in care seful statului i-a comunicat ca nu doreste, in continuare, sa semneze acordul cu.

VIDEO Traian Basescu: Voi solicita finantare europeana pentru proiectul Cluj Innovation City. Va fi o prioritate

Presedintele Traian Basescu va solicita acordarea unei finantari europene pentru proiectul Cluj Innovation City, pe care il va prezenta, vineri, presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si care va constitui o prioritate a sa pana la sfarsitul mandatului, transmite Mediafax.

Basescu: Voi solicita finantare europeana pentru proiectul Cluj Innovation City, va fi o prioritate

Proiectele de la Cluj-Napoca vor ajunge pe masa presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Anuntul a fost facut de presedintele Traian Basescu ce urmeaza sa aiba o intrevedere cu Barosoo, iar.

Basescu: Voi solicita finantare europeana pentru proiectul Cluj Innovation City, va fi o prioritate (VIDEO)

Proiectele de la Cluj-Napoca vor ajunge pe masa presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Anuntul a fost facut de presedintele Traian Basescu ce urmeaza sa aiba o intrevedere cu Barosoo, iar.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2813 seconds )