Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ponta: Boagiu a reprezentat foarte bine PD la Socialisti, sunt convins ca va face la fel la PPE.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Boagiu a reprezentat foarte bine PD la Socialisti, sunt convins ca va face la fel la PPE.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a tinut sa o felicite, luni, pe Anca Boagiu pentru alegerea in functia de vicepresedinte al PPE, el apreciind, ironic, ca aceasta va reprezenta foarte bine PDL in PPE, asa cum a facut-o si in Internationala Socialista, potrivit Mediafax. In Romania viata politica e intr-o schimbare continua. Ma bucur ca si pe plan european transmitem aceasta specificitate romaneasca. Vreau sa o felicit pe doamna Anca Boagiu, care a fost aleasa vicepresedinte a PPE. Am . continuă pe România Liberă

Oficial venezuelan: Fidel Castro este foarte bine

Fostul vicepresedinte venezuelan, Elias Jaua, a dat asigurari, ieri, la Havana, ca s-a intalnit cu Fidel Castro, care, potrivit lui, este foarte bine, dezmintind astfel zvonurile care circula de mai multe luni cu privire la starea de sanatate a liderului cubanez, transmite AFP, conform surselor de presa.

Fidel Castro este foarte bine, spune un oficial venezuelean, dupa ce s-a intalnit cu liderul cubanez

Fostul vicepresedinte venezuelean Elias Jaua a dat asigurari, duminica, la Havana, ca s-a intalnit cu Fidel Castro, care, potrivit lui, este foarte bine, dezmintind astfel zvonurile care circula de mai multe luni cu privire la starea de sanatate a liderului cubanez, transmite AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )