Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ponta: Calota isi da demisia din CA al TVR

România Liberă România Liberă,
Ponta: Calota isi da demisia din CA al TVR

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca purtatorul de cuvant al Guvernului, Corneliu Calota, a fost retras din CA al televiziunii publice si isi va depune demisia urmare a acestei masuri. Ponta a adaugat ca spera ca, astfel, verticalitatea si competenta proverbiale ale directorului TVR, Stelian Tanase, sa aiba succes . continuă pe România Liberă

UPDATE. Ponta: Calota isi da demisia din CA al TVR. Locul lui va fi luat de Adrian Stefan Badescu, al carui nume apare in dosarul Duicu

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca purtatorul de cuvant al Guvernului, Corneliu Calota, a fost retras din CA al televiziunii publice si isi va depune demisia urmare a acestei masuri. Ponta a adaugat ca spera ca, astfel, verticalitatea si competenta proverbiale ale directorului TVR, Stelian Tanase, sa aiba succes .

Victor Ponta: Strict personal, am o mare dezamagire fata de Stelian Tanase. I-am cerut lui Corneliu Calota sa isi dea demisia din CA al TVR

Premierul Victor Ponta a criticat dur activitatea lui Stelian Tanase in fruntea televiziunii nationale, afirmand ca din bani publici se realizeaza un serviciu public de proasta calitate. Ponta a spus ca televiziunea publica nu poate influenta scena politica desi in fiecare seara sunt acolo adversarii guvernului si a subliniat ca a cerut demisia purtatorului sau de cuvant din consiliul de administratie al TVR, in urma nemultumirilor formulate de Stelian Tanase pe aceasta tema.

Ponta: Nu am calcat prin TVR de cand e Stelian Tanase PDG

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca televiziunea publica are nevoie de regandire si ca nu stie cum foloseste el TVR, avand in vedere ca de cand a fost ales PDG Stelian Tanase nu a trecut prin aceasta institutie media. Premierul a subliniat insa ca seful PNL, Klaus Iohannis a fost la TVR si de doua ori pe saptamana, informeaza Mediafax.

Premierul Victor Ponta, la Adevarul Live: Vrem ca Republica Moldova sa fie membra UE pana in 2019

Premierul Victor Ponta este invitat vineri, incepand cu ora 12. 00, la emisiunea Adevarul Live, unde raspunde intrebarilor adresate de jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea.

Premierul Victor Ponta si ministrii finantelor si agriculturii prezinta evaluarea efectelor reducerii TVA la paine

Premierul Victor Ponta participa, de la ora 10. 00, la Ministerul Agriculturii, la prezentarea evaluarii ex - post a efectelor macroeconomice ale reducerii TVA la faina, paine si specialitati de panificatie, alaturi de ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, si ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT principalele declaratii .

Ponta, despre MARTEA NEAGRA din 2013: O foarte buna operatiune de propaganda

Intrebat ce pozitie are in prezent fata de martea neagra, cand proiecte de legi au fost votate in Parlament intr-o procedura netransparenta si au generat suspiciunea ca sunt promovate pentru a salva membri ai Uniunii Social-Liberale cu probleme in justitie, premierul Victor Ponta a spus ca reprezinta doar o foarte buna operatiune de propaganda.

Viorel Vasile Buda si-a dat demisia din functia de vicepresedinte CNA, dar ramane membru. Narcisa Iorga: Joc de scena

Vicepresedintele CNA, Viorel Vasile Buda, si-a anuntat, marti dimineata, demisia din aceasta functie, invocand motive personale, dar el va ramane membru al Consiliului, potrivit Mediafax. Un alt membru CNA, Narcisa Iorga, sustine ca este vorba despre un joc de scena care ar permite bloarea noului Regulament de organizare si functionare a Consiliului. Regulamentul a fost adoptat saptamana trecuta si ar fi trebuit sa limiteze atributiile presedintelui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )