Libnet.ro
UNICEF

10:30

Premierul Victor Ponta si ministrii finantelor si agriculturii prezinta evaluarea efectelor reducerii TVA la paine

Hotnews Hotnews,
 Premierul Victor Ponta si ministrii finantelor si agriculturii prezinta evaluarea efectelor reducerii TVA la paine

Premierul Victor Ponta participa, de la ora 10. 00, la Ministerul Agriculturii, la prezentarea evaluarii ex - post a efectelor macroeconomice ale reducerii TVA la faina, paine si specialitati de panificatie, alaturi de ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, si ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT principalele declaratii . continuă pe Hotnews

VIDEO Premierul Victor Ponta a inaugurat o gradinita in comuna suceveana Dumbraveni

Premierul Victor Ponta a participat la festivitatea de inaugurare a unei gradinite din comuna suceveana Dumbraveni, unde vor invata, in doua schimburi, 190 de copii. Ponta i-a inmanat primarului si cheile unui microbuz scolar.

UPDATE. Victor Ponta si ministrul Finantelor participa la lansarea Spatiul Privat Virtual

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, participa, alaturi de premirul Victor Ponta la lansarea aplicatiei Spatiul Privat Virtual, la sediul Ministerului Finantelor Publice.

Victor Ponta si ministrul Finantelor participa la lansarea Spatiul Privat Virtual

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, participa, alaturi de premirul Victor Ponta la lansarea aplicatiei Spatiul Privat Virtual, la sediul Ministerului Finantelor Publice. Stire in curs de actualitate .

Victor Ponta: Usor-usor, justitia ramane singura putere din Romania. Deocamdata este singura putere care nu raspunde atunci cand greseste

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri ca, usor-usor, justitia ramane singura putere din Romania, subliniind ca isi doreste, ca cetatean, ca acest domeniu sa fie mai eficient si responsabil atunci cand greseste, transmite Agerpres. De asemenea, premierul considera ca evenimentele din 10 decembrie anul trecut, zi denumita martea neagra, cand in Parlament au fost adoptate o serie de proiecte de legi controversate privind sistemul de justitie, au reprezentat o foarte buna operatiune de propaganda.

Victor Ponta si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale la Biroul Electoral Central: Sunt cel mai riguros candidat, de aceea sunt si primul (AUDIO)

Premierul Victor Ponta si-a depus, miercuri seara, candidatura la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie. Premierul a ajuns la Biroul Electoral Central alaturi de sotia sa, Daciana Sarbu. Alaturi de cei doi.

Victor Ponta a depus lista cu semnaturile pentru candidatura la prezidentiale. Discutia despre ofiteri acoperiti, o mica petarda de campanie

Premierul Victor Ponta a depus miercuri la Biroul Electoral Central lista cu semnaturile pentru sustinerea candidaturii la alegerile prezidentiale, afirmand ca discutia lansata de presedintele Traian Basescu legata de existenta unui ofiter acoperit al serviciilor secrete in randul candidatilor este doar o mica petarda de campanie.

Victor Ponta vrea ca justitia sa fie mai eficienta si responsabila atunci cand greseste (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, prezent miercuri la o lansare de carte, a declarat ca isi doreste, ca cetatean, ca justitia dinRomania sa fie mai eficienta si responsabila cand greseste. Cred ca.

Victor Ponta, dupa comunicatul MAE rus: Daca ma critica Rusia, nu e de rau

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu e de rau daca este criticat de rusi, aceasta fiind prima sa reactie dupa comunicatul transmis marti de Ministerul rus de Externe. Daca ma.

Victor Ponta, unul dintre cei mai apreciati politicieni pe Facebook

Premierul Victor Ponta este cel mai apreciat politican roman pe retelele de socializare, acesta avand aproape 500. 000 sustinatori pe Facebook. De asemenea, primul ministru are si o intensa activitate pe retelele.

FOTO Victor Ponta s-a sfatuit cu pastorii evanghelici din Suceava, la Biserica Penticostala Dumbraveni

Aflat intr-o vizita in judetul Suceava, premierul Victor Ponta a participat la o cununie religioasa oficiata la Biserica Penticostala Betel din comuna Dumbraveni. Dupa slujba, Ponta a avut o intalnire cu mai multi pastori ai bisericilor neoprotestante din judet.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )