Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ponta: Cei de la PDL se comporta ca Hitler in buncar.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Cei de la PDL se comporta ca Hitler in buncar.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Targoviste, ca liderii PDL se comporta ca Hitler in buncar, in 1945, intrucat spera ca PSD si PNL sa se certe intre ele, insa el si Crin Antonescu vor castiga alegerile parlamentare, vor ramane lideri, iar cearta nu va mai avea loc, scrie Mediafax. Cei de la PDL se comporta ca Hitler in buncar, in 1945. Si Hitler, atunci, spunea ca o sa se certe americanii cu rusii, englezii. Spera, dar nu s-a intamplat. Nu se va intampla nici lucrul . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Liderii PDL se comporta ca Hitler in buncar, in 1945

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Targoviste, ca liderii PDL se comporta ca Hitler in buncar, in 1945, intrucat spera ca PSD si PNL sa se certe intre ele, insa el si Crin.

Victor Ponta: Cei de la PDL se comporta ca Hitler in buncar, in 1945. Vom castiga alegerile

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata ca liderii PDL se comporta ca Hitler intr-un buncar, in 1945 si ca oponentii politici spera ca intre PSD si PNL sa aiba loc o scindare din cauza careia sa piarda alegerile. Ponta a mai atras atentia ca el si liderul national-liberal, Crin Antonescu, vor castiga alegerile parlamentare.

Politic Show: Omisiunea majora din programele de guvernare ale USL si ARD; Adrian Nastase: Monica Macovei isi da demisia din PDL; Scenariul lui Lazaroiu: Presedintele trebuie sa tina cont de rezultatul alegerilor, dar persoana premierului el o desemneaza

Alegeri parlamentare 2012. Regina Serelor - una dintre cei 99% de ingeri ai PP-DD. Despre lupta electorala ce bate la usa Dan Diaconescu declara zilele trecute ca. Vasile Blaga despre asociatul sau, Ioan Hidegcuti: Sa aleaga, firma sau FRC! Presedintele PDL Vasile si-a somat partenerul de afaceri, Ioan Hidegcuti, sa intre in.

Traian Basescu, fata in fata cu Victor Ponta. Cei doi au cazut de acord asupra bugetului pe 2013

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni. intalnirea, convocata de Traian Basescu, a inceput la ora 11. 00, si s-a incheiat in jurul orei 12. 00, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )