Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta: Cei de la PDL se comporta ca Hitler in buncar, in 1945. Vom castiga alegerile

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Cei de la PDL se comporta ca Hitler in buncar, in 1945. Vom castiga alegerile

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata ca liderii PDL se comporta ca Hitler intr-un buncar, in 1945 si ca oponentii politici spera ca intre PSD si PNL sa aiba loc o scindare din cauza careia sa piarda alegerile. Ponta a mai atras atentia ca el si liderul national-liberal, Crin Antonescu, vor castiga alegerile parlamentare. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Liderii PDL se comporta ca Hitler in buncar, in 1945

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Targoviste, ca liderii PDL se comporta ca Hitler in buncar, in 1945, intrucat spera ca PSD si PNL sa se certe intre ele, insa el si Crin.

Ponta: Cei de la PDL se comporta ca Hitler in buncar.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Targoviste, ca liderii PDL se comporta ca Hitler in buncar, in 1945, intrucat spera ca PSD si PNL sa se certe intre ele, insa el si Crin Antonescu vor castiga alegerile parlamentare, vor ramane lideri, iar cearta nu va mai avea loc, scrie Mediafax. Cei de la PDL se comporta ca Hitler in buncar, in 1945. Si Hitler, atunci, spunea ca o sa se certe americanii cu rusii, englezii. Spera, dar nu s-a intamplat. Nu se va intampla nici lucrul .

Traian Basescu, fata in fata cu Victor Ponta. Cei doi au cazut de acord asupra bugetului pe 2013

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni. intalnirea, convocata de Traian Basescu, a inceput la ora 11. 00, si s-a incheiat in jurul orei 12. 00, informeaza Agerpres.

Victor Ponta: Cei patru vor pleca in cazul in care acuzatiile de incompatibilitate sunt intemeiate

Premierul Victor Ponta a cerut celor patru demnitari gasiti incompatibili de ANI sa demareze toate procedurile legale permise pentru a-si prezenta punctul de vedere in apararea acuzatiilor ce li se aduc.

LIVE TEXT Victor Ponta la Antena 3: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI, dar nu mai are nevoie sa imprumute bani de la Fond. / Cred ca USL va castiga alegerile cu majoritate absoluta si va forma Guvernul. / Eu sunt candidatul USL la functia de premi

USL va castiga alegerile parlamentare din decembrie cu majoritate absoluta si va forma noul Guvern, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, premierul Victor Ponta. Ponta a adaugat ca el este candidatul USL la functia de prim-ministru, iar in conditiile unei majoritati absolute, seful statului nu poate refuza numirea sa ca premier: Nimeni nu va sprijini o criza politica. ) Ma bazez pe niste lucruri pe care le stiu si nu le pot spune la televizor. Ponta a comentat si zvonurile privind o eventuala rupere a USL, subliniind ca Uniunea nu se va rupe in niciun caz si cu atat mai putin inainte de alegeri: Discutia asta ca se rupe USL-ul, ca Ponta se cearta cu Dragnea. e identica cu discutiile din cazemata din Berlin, cand Hitler si ai lui spuneau ca se cearta aliatii si scapa Germania. Victor Ponta a mai afirmat ca Cea mai mare provocare a sfarsitului de an este deblocarea POSDRU.

Victor Ponta la Antena 3: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI, dar nu mai are nevoie sa imprumute bani de la Fond. / Cred ca USL va castiga alegerile cu majoritate absoluta si va forma Guvernul. / Eu sunt candidatul USL la functia de premier, nimeni

USL va castiga alegerile parlamentare din decembrie cu majoritate absoluta si va forma noul Guvern, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, premierul Victor Ponta. Ponta a adaugat ca el este candidatul USL la functia de prim-ministru, iar in conditiile unei majoritati absolute, seful statului nu poate refuza numirea sa ca premier: Nimeni nu va sprijini o criza politica. ) Ma bazez pe niste lucruri pe care le stiu si nu le pot spune la televizor. Ponta a comentat si zvonurile privind o eventuala rupere a USL, subliniind ca Uniunea nu se va rupe in niciun caz si cu atat mai putin inainte de alegeri: Discutia asta ca se rupe USL-ul, ca Ponta se cearta cu Antonescu, cu Dragnea. e identica cu discutiile din cazemata din Berlin, cand Hitler si ai lui spuneau ca se cearta aliatii si scapa Germania. Victor Ponta a mai afirmat ca Cea mai mare provocare a sfarsitului de an este deblocarea POSDRU.

Mihail Neamtu: Victor Ponta trebuie sa-i trimita la PLIMBARE pe cei patru INCOMPATIBILI.

Presedintele Noua Republica, Mihail Neamtu, i-a atras atentia premierului Victor Ponta, in contextul raportului pe Justitie din luna decembrie, ca Romania va avea parte de un feedback negativ daca cei patru demnitari incompatibili - ministrii Ovidiu Silaghi, Eduard Hellvig si Liviu Pop si secretarul general adjunct al Guvernului Dan Mihalache - nu vor fi dati afara din Guvern. Cred ca daca domnul Ponta, in 48 de ore, nu ii trimite la plimbare pe acesti domni, daca nu ii obliga sa demisioneze .

intalnirea dintre Traian Basescu si Victor Ponta s-a incheiat dupa aproape o ora: Cei doi nu au discutat despre reprezentarea la UE

UPDATE12:02 intalnirea cu usile inchise dintre Traian Basescu si Victor Ponta s-a incheiat. Victor Ponta a parasit Palatul Cotroceni. Subiectul reprezentarii Romaniei la urmatorul Consiliu European nu.

Mihail Neamtu: Victor Ponta trebuie sa-i trimita la PLIMBARE pe INCOMPATIBILI.

Presedintele Noua Republica, Mihail Neamtu, i-a atras atentia premierului Victor Ponta, in contextul raportului pe Justitie din luna decembrie, ca Romania va avea parte de un feedback negativ daca cei patru demnitari incompatibili - ministrii Ovidiu Silaghi, Eduard Hellvig si Liviu Pop si secretarul general adjunct al Guvernului Dan Mihalache - nu vor fi dati afara din Guvern. Cred ca daca domnul Ponta, in 48 de ore, nu ii trimite la plimbare pe acesti domni, daca nu ii obliga sa demisioneze .

Victor Ponta: Daca acuzatiile ANI se vor dovedi intemeiate, cei aflati in incompatibilitate nu vor mai face parte din echipa guvernamentala

Premierul Victor Ponta a luat act de anuntul facut de Agentia Nationala de Integritate, privind constatarea incompatibilitatii in cazul a patru demnitari. Din primele date, am constatat ca sesizarile nu se refera la probleme de incompatibilitate legate de activitatea lor in cadrul echipei guvernamentale, ci la elemente din trecut, se arata intr-un comunicat al Guvernului. In aceasta situatie, Ponta a cerut celor patru demnitari sa demareze toate procedurile legale pentru a-si prezenta punctul de vedere in fata institutiei si, daca este cazul, pentru a contesta acuzatiile care li se aduc.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )