Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ponta: Daca romanii ma vor alege seful statului, eu voi fi si presedintele domnului Traian Basescu. Ma simt obligat sa-i sustin pe toti (VIDEO)

B1 B1,
Ponta: Daca romanii ma vor alege seful statului, eu voi fi si presedintele domnului Traian Basescu. Ma simt obligat sa-i sustin pe toti (VIDEO)

Premierul Ponta a spus, marti seara, referitor la sustinerea PRM pentru turul doi, ca nu se rusineaza sa primeasca sustinerea nimanui, si ca va trebuie sa reprezinte si alegatorul lui Vadim Tudor, lui Dan. continuă pe B1

Ponta: Daca romanii ma vor alege seful statului, eu voi fi si presedintele domnului Traian Basescu. Ma simt obligat sa-i sustin pe fiecare in parte

Premierul Ponta a spus, marti seara, referitor la sustinerea UDMRpentru turul doi, ca nu se rusineaza sa primeasca sustinerea nimanui, si ca va trebuie sa reprezinte si alegatorul lui Dan Diaconescu,.

Ponta: Daca pe 16 noiembrie, pana la ora 21.20, un singur roman din strainatate nu a reusit sa voteze, tot Ministerul de Externe va fi demis (VIDEO)

Victor Ponta a declarat ca este convins ca in turul doi al alegerilor nu vor mai exista probleme cu votul in diaspora, adaugand ca daca va exista un singur roman care nu va reusi sa voteze in strainatate,.

Iohannis, despre popunerile lui Ponta: Daca e vreme buna, va fi Tariceanu, daca e vreme rea, va fi Georgescu, daca e vreme grea, va fi Maior

Klaus Iohannis, contracandidatul lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale a declarat, marti, ca el nu va negocia cu cei care nu au intrat in turul al doilea pentru voturi. Ei nu au aceste voturi in buzunare. Eu vreau voturile romanilor, a spus Iohannis. Iohannis a spus, referindu-se la propunerea lui Ponta pentru viitorul premier, ca daca e vreme buna, va fi Tariceanu, daca e vreme rea, va fi Georgescu, daca e vreme grea va fi Maior.

Victor Ponta: Daca ramane vreun roman care a vrut sa voteze si nu a putut, pleaca toata echipa de la MAE

Premierul Victor Ponta a calificat drept inacceptabila situatia creata duminica la sectiile de votare din strainatate. Primul ministru a precizat ca, in turul al doilea, MAE va dispune de toate resursele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )