Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Daca pe 16 noiembrie, pana la ora 21.20, un singur roman din strainatate nu a reusit sa voteze, tot Ministerul de Externe va fi demis (VIDEO)

B1 B1,
Ponta: Daca pe 16 noiembrie, pana la ora 21.20, un singur roman din strainatate nu a reusit sa voteze, tot Ministerul de Externe va fi demis (VIDEO)

Victor Ponta a declarat ca este convins ca in turul doi al alegerilor nu vor mai exista probleme cu votul in diaspora, adaugand ca daca va exista un singur roman care nu va reusi sa voteze in strainatate,. continuă pe B1

OFICIAL Prezenta la vot pana la ora 21:00 (inchiderea urnelor) - 52,31%

Prezenta la vot la nivel national pana la ora 21:00 ora inchiderii urnelor) a fost de 52,31%. Prezenta la vot la nivel national pana la ora 21:00 ora inchiderii urnelor) a fost de 52,31%. Prezenta este cu peste dun procent mai mica decat in urma cu cinci ani, la precedentele alegeri prezidentiale, cand prezenta in primul tur a fost de 53,52%.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE (ora 21.00): Victor Ponta si Klaus Iohannis intra in Turul II. Udrea, Macovei si Tariceanu, urmatorii clasati. Vezi rezultatele estimate

Primul tur al Alegerilor Prezidentiale 2014 din Romania s-a incheiat, duminica seara, la ora 21:00, odata cu inchiderea sectiilor de votare din tara. Peste 18 milioane de cetateni romani cu drept de vot au.

BEC: Votarea in sectiile de votare din strainatate nu va putea fi prelungita dupa ora 21.00

Votarea in sectiile de votare din strainatate nu va putea fi prelungita dupa ora 21. 00, a declarat, duminica seara, purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, el adaugand ca vor putea vota dupa aceasta.

Victor Ponta, despre votul din diaspora: Pe 16 noiembrie nu va mai exista niciun incident la vot. Este posibil sa se suplimentam numarul cabinelorde vot. Ministrul de externe garanteaza cu functia

Victor Ponta: Orice cetatean roman, oriunde ar fi, trebuie sa-si exercite votul. Este inadmisibil ca niciun cetatean sa nu isi poata exercita votul. Vom face tot ce tine de guvern si de MAE pentru ca disfunctionalitatile care au avut loc aseara sa nu se mai intample pe 16 noiembrie.

Victor Ponta, despre votul din diaspora: Pe 16 noiembrie nu va mai exista niciun incident la vot. Este posibil sa suplimentam numarul cabinelorde vot. Ministrul de externe garanteaza cu functia

Victor Ponta: Orice cetatean roman, oriunde ar fi, trebuie sa-si exercite votul. Este inadmisibil ca niciun cetatean sa nu isi poata exercita votul. Vom face tot ce tine de guvern si de MAE pentru ca disfunctionalitatile care au avut loc aseara sa nu se mai intample pe 16 noiembrie.

Ponta reactioneaza: Pe 16 noiembrie nu vor mai exista romani care sa nu poata vota. Ambasadorii, convocati la Bucuresti

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la sediul Ministerului de Externe, ca va pune la dispozitie toate masurile financiare si logistice pentru ca in 16 noimebrie sa nu mai existe niciun cetatean roman din diaspora care sa nu-si poata exercita dreptul de vot.

Ponta reactioneaza dupa scandalul din diaspora: in 16 noiembrie nu vor mai exista romani care sa nu poata vota. Ambasadorii, convocati la Bucuresti

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la sediul Ministerului de Externe, ca va pune la dispozitie toate masurile financiare si logistice pentru ca in 16 noiembrie sa nu mai existe niciun cetatean roman din diaspora care sa nu-si poata exercita dreptul de vot.

Prognoza meteo pana pe 16 noiembrie: Vreme calda cu valori maxime de 19 grade Celsius

Vremea prognozata in urmatoarele doua saptamani se anunta deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi pe timpul zilei ce vor atinge chiar si 19 grade Celsius in unele regiuni, in timp ce probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai mare dupa 8-9 noiembrie si, in special, in zonele depresionare, releva estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabile pentru intervalul 3-16 noiembrie 2014, transmite Agerpres.

Ponta: Daca romanii ma vor alege seful statului, eu voi fi si presedintele domnului Traian Basescu. Ma simt obligat sa-i sustin pe fiecare in parte

Premierul Ponta a spus, marti seara, referitor la sustinerea UDMRpentru turul doi, ca nu se rusineaza sa primeasca sustinerea nimanui, si ca va trebuie sa reprezinte si alegatorul lui Dan Diaconescu,.

Ponta: Daca romanii ma vor alege seful statului, eu voi fi si presedintele domnului Traian Basescu. Ma simt obligat sa-i sustin pe toti (VIDEO)

Premierul Ponta a spus, marti seara, referitor la sustinerea PRM pentru turul doi, ca nu se rusineaza sa primeasca sustinerea nimanui, si ca va trebuie sa reprezinte si alegatorul lui Vadim Tudor, lui Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )