Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ponta: Decizia Senatului in cazul lui Vosganian a fost corecta, demisia, din considerent politic.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Decizia Senatului in cazul lui Vosganian a fost corecta, demisia, din considerent politic.

Decizia Senatului de a respinge solicitarea privind inceperea urmaririi penale impotriva lui Varujan Vosganian este una corecta, demisia acestuia reprezentand o decizie politica generata de dorinta sa de a nu constitui o problema de imagine pentru Guvern, a afirmat premierul Victor Ponta, transmite Mediafax. A fost o decizie politica si am apreciat gestului lui Vosganian. In primul rand, domnia sa a mers in Senat si a prezentat situatia - si eu cred ca Senatul a luat o decizie corecta, cu o . continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre respingerea urmaririi penale in cazul lui Vosganian: Senatul a luat o decizie corecta

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca decizie Senatului de a respinge solicitarea privind inceperea urmaririi penale impotriva lui Varujan Vosganian este una corecta, iar demisia ministrului reprezinta o.

UPDATE - Vosganian a demisionat degeaba. Decizia Senatului il apara. ...

UPDATE: Senatorul Varujan Vosganian si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei, iar premierul Victor Ponta a acceptat-o. Demisia ministrului Economiei nu va produce insa niciun efect din punct de vedere juridic, pentru ca atat ministrii in functie, cat si fostii ministri, nu pot fi urmariti penal, daca sunt si parlamentari, decat cu acordul camerei din care fac parte. Portofoliul Economiei va fi ocupat, interimar, de ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu. --- Senatorul liberal .

Senatul NU a votat inceperea urmaririi penale in cazul lui Vosganian

Secretarul Comisiei juridice a Senatului, Doina Federovici PSD), a precizat, luni, in plenul Senatului, ca, in urma unui vot egal in comisie, solicitarea Parchetului privind inceperea urmaririi penale impotriva.

Antonescu: Voi propune ca senatorii liberali sa se abtina la vot in cazul lui Vosganian

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in aceasta dimineata, inaintea sedintei USL, ca va propune ca senatorii liberali sa se abtina la votul in cazul inceperii urmaririi penale a ministrului Economiei, senatorul Varujan Vosganian, deoarece ar fi in mod simbolic intr-un conflict de interese, potrivit surselor de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2596 seconds )