Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ponta, despre alesii incompatibili: PSD sprijina primarii in instanta. Ati vazut ca domnul Iohannis a castigat

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre alesii incompatibili: PSD sprijina primarii in instanta. Ati vazut ca domnul Iohannis a castigat

Liderii PSD s-au reunit joi in Biroul Permanent National pentru a dezbate, printre altele, starea de incompatibilitate in care se regasesc mai multi alesi locali. Premierul Victor Ponta a afirmat ca primarii se bucura de sprijinul partidului in instanta. continuă pe Adevărul

Ponta, despre alesii incompatibili: PSD sprijina primarii in instanta

Liderii PSD s-au reunit joi in Biroul Permanent National pentru a dezbate, printre altele, starea de incompatibilitate in care se regasesc mai multi alesi locali. Premierul Victor Ponta a afirmat ca primarii se bucura de sprijinul partidului in instanta.

Ponta, despre relatia cu PNL: PSD a fost disciplinat. Ilie Sarbu este din categoria dulailor

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi, la sfarsitul sedintei Biroului Permanent National, ca PSD a fost intotdeauna disciplinat in relatia cu PNL. De asemenea, social-democratii au dezbatut problema de incompatibilitate a alesilor locali, precum si Legea Referendumului contestata de presedintele Traian Basescu la Curtea Constitutionala.

Ponta, despre Legea Referendumului: Este un abuz al presedintelui

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca sesizarea presedintelui Traian Basescu privind neconstitutionalitatea Legii Referendumului este doar o incercare de sabotaj a acestuia.

Victor Ponta, despre esecul Nabucco: Un proiect care nu se mai pune in practica deschide locul altor trei proiecte

Premierul Victor Ponta considera ca Romania trebuie sa vada in esecul proiectului Nabucco oportunitatea de a descoperi alte proiecte. S-a vorbit de Nabucco. Eu cred ca o natiune puternica, iar Romania este o natiune puternica, vede in esecul unui proiect oportunitatea de a descoperi altele. Un proiect care nu se mai pune in practica deschide locul altor trei proiecte, a declarat premierul Victor Ponta in cadrul Bucharest Forum 2013.

Ponta, despre pozitia Frantei privind aderarea Romaniei la Schengen: Romania nu este membra, dar romii sunt deja acolo

Premierul Victor Ponta a comentat, joi dimineata, informatiile pe surse venite de la Elysee, potrivit carora presedintele francez nu ar sustine aderarea Romaniei la spatiulSchengen din cauza problemii.

VIDEO. Ponta, despre pozitia Frantei: Legatura dintre romi si Schengen NU exista.

Premierul a declarat, joi dimineata, ca romii si aderarea la Schengen nu au legatura, ca romii sunt deja acolo si ca, probabil, este vorba despre o speculatie a presei, vizavi de declaratiile presedintelui Francois Hollande. Citeste si Surse. Hollande il sustine pe Valls in privinta romilor: Romaniei ii va fi refuzata aderarea la Schengen. Ce spune Ponta Franta isi va exprima opinia, si-a exprimat-o la Bucuresti prin primul-ministru. Pe de o parte, sigur, si aici este responsabilitatea .

Victor Ponta, despre Maria Grapini: Sa se obisnuiasca sa fie ministru, ca nu mai e producator de textile

Maria Grapini a fost atacata la textila de seful cabinetului din care face parte. Dupa conflictul deschis de ieri, astazi declaratiile s-au mai linistit, iar Ponta i-a facut doamnei Grapini o recomandare: sa se.

Victor Ponta, despre Maria Grapini: Sa se obisnuiasca sa fie ministru, ca nu mai e producator de textile (VIDEO)

Maria Grapini a fost atacata la textila de seful cabinetului din care face parte. Dupa conflictul deschis de ieri, astazi declaratiile s-au mai linistit, iar Ponta i-a facut doamnei Grapini o recomandare: sa se.

Ponta, despre Grapini: Trebuie sa se obisnuiasca mai mult cu pozitia de ministru. Nu mai este un producator de textile

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu are o problema cu ministrul delegat pentru IMM-uri, Maria Grapini, dar ca aceasta trebuie sa se obisnuiasca mai mult cu pozitia de ministru cand vorbeste cu presa.

Victor Ponta despre declaratiile din Franta privind Schengen: Luati-o incet, este campanie electorala

Premierul Victor Ponta considera ca ultimele declaratii ale politicienilor francezi privind aderarea Romaniei la spatiul Schengen trebuie privite in contextul campaniei electorale, aratand ca liderii opozitiei, ca si cei din Romania, mai baga un bat in roata, dar ca Romania este pregatita pentru aderare, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )