Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ponta, despre intalnirea cu Basescu: in fata presedintelui nu avem nicio obligatie. El nu are atributii contabile

B1 B1,
Ponta, despre intalnirea cu Basescu: in fata presedintelui nu avem nicio obligatie. El nu are atributii contabile

Premierul Victor Ponta a oferit jurnalistilor, marti, cateva explicatii cu privire la controversata intalnire de luni cu presedintele Traian Basescu, la Cotroceni, aratand ca Guvernul nu are nicio obligatie. continuă pe B1

Ponta, despre intalnirea cu Basescu: in fata presedintelui nu avem nicio obligatie. El nu are atributii contabile (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a oferit jurnalistilor, marti, cateva explicatii cu privire la controversata intalnire de luni cu presedintele Traian Basescu, la Cotroceni, aratand ca Guvernul nu are nicio obligatie.

Victor Ponta, despre MTO-ul din intalnirea cu Basescu: Limba engleza a domnului presedinte ma duce mereu in confuzie

Premierul Victor Ponta a afirmat, in legatura cu discutia despre legea reducerii CAS de la Cotroceni facuta publica de Administratia Prezidentiala, ca nu termenul MTO Medium Term Objective - Obiectivul bugetar pe termen mediu - n. r. ) folosit de Traian Basescu i-a creat probleme, ci limba engleza a presedintelui. De asemenea, premierul a declarat ca presedintele facea confuzii grave si ca nu cunostea abecedarul fiscal-bugetar. Nu era cazul sa ii predau o lectie, a spus Ponta.

Victor Ponta dupa intalnirea de la Cotroceni cu Traian Basescu pe tema reducerii CAS: Ne-am certat, a fost o discutie neplacuta. Presedintele a avut un comportament badaranesc fata de doamna Petrescu

Ne-am certat!, a declarat premierul Victor Ponta pentru Mediafax, dupa discutia cu presedintele Traian Basescu pe tema reducerii CAS, la care a participat si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu. N-a fost niciun fel de discutie serioasa pentru ca presedintele avea un calendar strict politic. Intalnirea de azi nu isi avea rostul. Presedintele a avut un comportament badaranesc fata de doamna Petrescu, am aflat ca studiile la Harvard nu sunt nimic fata de studiile domniei sale. Eu sunt obisnuit, pentru doamna Petrescu cred ca a fost o experienta neplacuta. Nu ma cert nici cu presedintele, nici cu altcineva. A fost o discutie neplacuta, a declarat Ponta. Surse oficiale declarasera anterior ca presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta nu au ajuns la o concluzie pe tema reducerii CAS, dupa discutiile de la Palatul Cotroceni, cei doi nestabilind nimic dupa aceasta discutie.

Ne-am certat ! Traian Basescu a discutat cu Victor Ponta despre reducerea CAS, dar nu s-a ajuns la nicio concluzie

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta nu au ajuns la o concluzie pe tema reducerii CAS, dupa discutiile de la Palatul Cotroceni. Cei doi nu au stabilit nimic dupa aceasta discutie, au declarat.

Victor Ponta dupa intalnirea de la Cotroceni cu Traian Basescu pe tema reducerii CAS: Ne-am certat!

Ne-am certat!, a declarat premierul Victor Ponta pentru Mediafax, dupa discutia cu presedintele Traian Basescu pe tema reducerii CAS. Surse oficiale declarasera anterior ca presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta nu au ajuns la o concluzie pe tema reducerii CAS, dupa discutiile de la Palatul Cotroceni, cei doi nestabilind nimic dupa aceasta discutie.

Victor Ponta despre postul de comisar european: Guvernul nominalizeaza

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca presedintele Traian Basescu vrea sa nominalizeze comisarul european din partea Romaniei, dar nu i-a acordat mandat in acest sens sefului statului, intrucat Guvernul este cel care face acest lucru, transmite Agerpres.

VIDEO Victor Ponta despre postul de comisar european: Guvernul nominalizeaza

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca presedintele Traian Basescu vrea sa nominalizeze comisarul european din partea Romaniei, dar nu i-a acordat mandat in acest sens sefului statului, intrucat Guvernul este cel care face acest lucru, transmite Agerpres.

Ilie Serbanescu, despre Traian Basescu: A promulgat legea pensiilor, desi nu erau bani, pentru ca pensionarii sunt cel mai mare bazin electoral

Analistul economic Ilie Serbanescu a facut marti, la Subiectiv, o paralela intre refuzul lui Traian Basescu de a promulga legea pensiilor, in mandatul lui Calin Popescu Tariceanu, respectiv refuzul de acum de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )