Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ponta, despre scandalul Microsoft: Sa ne pregatim pentru tot ce poate fi mai rau

Antena3 Antena3,
Ponta, despre scandalul Microsoft: Sa ne pregatim pentru tot ce poate fi mai rau

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica la Sinteza zilei, ca niciodata nu se va opune unei anchete care vizeaza vreun act de coruptie, insa blameaza presa basista care-i. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Eu stiu doar despre ilegalitatile lui Funeriu si Vreme, pentru ca mi le-a prezentat Corpul de Control

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca procedurile in Parlament se vor desfasura in mod normal in cazul celor noua ministri acuzati de infractiuni de abuz in serviciu si infractiuni de coruptie in.

Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Eu stiu doar despre ilegalitatile lui Funeriu si Vreme, pentru ca mi le-a prezentat Corpul de Control (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca procedurile in Parlament se vor desfasura in mod normal in cazul celor noua ministri acuzati de infractiuni de abuz in serviciu si infractiuni de coruptie in.

Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Niciodata nu a vorbit nimeni cu mine despre acest subiect (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a afirmat, marti seara, ca nu are nicio legatura cu achizitiile din dosarulMicrosoft. Cand ma cheama cineva ma duc si explic. Nu am avut niciodata nicio functie din care.

UPDATE. Scandalul Microsoft. DNA: Victor Ponta nu are calitate de suspect sau inculpat iN ACEST MOMENT. Numele-bomba din dosarul cu spagi de 60 de milioane de dolari.

Programul Sistem Educational Informatizat SEI), in valoare de circa 200 de milioane de dolari, aprobat in luna mai 2001 de Guvernul Romaniei condus de Adrian Nastase, constituie motorul care a pus in actiune caracatita spolierii bugetului de stat de sute de milioane de dolari. Pe langa acest program, au aparut si alte programe de informatizare capusate de clientii transpartinici, care au tranzitat guvernele Nastase, Tariceanu, Boc si Ponta.

Subiectele Zilei: Dosarul Maini curate, cartoful fierbinte din Parlamentul Romaniei; Ce spun analistii despre varianta Isarescu - premier; Scandalul Microsoft. Adevarata fata a ministrului care ameninta ca isi da foc

Testamentul lui Nicolae Corneanu: mesaj pentru preotii care au turnat la Securitate si talibanii-ortodocsi. Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului. Coruptie academica. Spaga la decan pentru licente la Educatie Fizica. Procurorii Parchetului General au deschis o ancheta privind posibile fapte.

Scandalul Microsoft. Adevarata fata a ministrului care ameninta ca isi da foc

In dosarul Microsoft, fostul ministru al Educatiei este cercetata pentru abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani. insa faima Ecaterinei Andronescu are o vechime mult mai mare, fiind constant alimentata de legaturile ei cu fenomenul fabricilor de diplome din mediul universitar privat.

Tariceanu, dezvaluiri despre dosarul Microsoft: Sunt foarte multe acuzatii de coruptie care o inconjoara pe Udrea

Elena Udrea, candidatul la presedentie din partea PMP si omul pentru care presedintele a facut campanie, se afla la DNA. Presedinta Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, s-a prezentat miercuri seara.

Ponta, despre lansarea ACL: Pentru ca Basescu nu a putut fi prezent, l-a trimis pe Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca evenimentele politice organizate de ACL si PMP la sfarsitul saptamanii trecute i-au amintit de anul 2012, comentand ca din cauza ca presedintele Traian Basescu nu.

Ponta despre ancheta DNA privind fostii ministri: Procedurile in Parlament se vor desfasura absolut normal

Procedurile din Parlament cu privire la ancheta care vizeaza noua fosti ministri din mai multe guverne se vor desfasura absolut normal, a dat asigurari premierul Victor Ponta. Bineinteles ca se fac toat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )