Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ponta, despre sefia Senatului: Tariceanu are prestanta de a deveni al doilea om in stat

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre sefia Senatului: Tariceanu are prestanta de a deveni al doilea om in stat

Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Romania Tv, ca, in situatia in care viitorul presedinte va fi un social-democrat, obligatoriu, Guvernul ar trebui sa fie condus de un premier de centru-dreapta. Ponta a comentat si cu privire la sefia Senatului, subliniind ca fostul prim-ministru, Calin Popescu Tariceanu, are prestanta si experienta pentru a deveni al doilea om in stat. continuă pe Adevărul

Ponta si Dragnea se contrazic pe tema sustinerii lui Tariceanu la sefia Senatului.

PSD il va sustine, probabil, pe Calin Popescu Tariceanu pentru a ocupa postul de presedinte al Senatului, daca acesta va decide sa candideze, deoarece este recomandat pentru o astfel de functie din punct de vedere al prestantei si experientei, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta. Ponta a precizat, la Romania TV, ca pentru sefia Senatului, post ramas vacant dupa demisia liderului PNL, Crin Antonescu, nu va candida un senator PSD. Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, .

Chelaru, Dumitrescu, Tariceanu si Blaga, posibili candidati la sefia Senatului

Liderii grupurilor parlamentare din Senat vor trebui sa decida, in zilele urmatoare, daca vor propune un candidat propriu in cursa pentru sefia Senatului, functia de presedinte devenind vacanta prin demisia liderului PNL, Crin Antonescu.

Ponta: Daca viitorul presedinte va fi de centru-stanga, premierul obligatoriu sa fie centru-dreapta

Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Romania Tv, ca, in situatia in care viitorul presedinte va fi un social-democrat, obligatoriu, Guvernul ar trebui sa fie condus de un premier de centru-dreapta. Ponta a comentat si cu privire la sefia Senatului, subliniind ca fostul prim-ministru, Calin Popescu Tariceanu, are prestanta si experienta pentru a deveni al doilea om in stat.

Dragnea, in contradictie cu Ponta: Nu cred ca PSD il va sustine pe Tariceanu la sefia Senatului

Presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca nu crede ca PSD il va sustine luni pe Calin Popescu-Tariceanu pentru functia de presedinte al Senatului, el aratand ca va fi greu.

Ponta il vede pe Calin Popescu-Tariceanu la sefia Senatului

PSD il va sustine, probabil, pe Calin Popescu-Tariceanu pentru a ocupa postul de presedinte al Senatului, daca acesta va decide sa candideze, deoarece este recomandat pentru o astfel de functie din punct de.

Ponta, despre candidatul PSD la Presedintie: Geoana si cu mine putem candida cu sanse. Cine se mai afla in vizorul premierului

Premierul Victor Ponta a lansat mai multi potentiali candidati la Presedintie din partea PSD. Mugur Isarescu, Sorin Oprescu, Calin Popescu Tariceanu, Mircea Geoana si Victor Ponta sunt numele vehiculate de premier cu sanse pentru a intra in cursa pentru Cotroceni.

Ponta, despre alegerile prezidentiale: Domnul Geoana si cu mine putem candida cu sanse (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a lansat mai multi potentiali candidati la Presedintie din partea PSD. Liderul PSD a vehiculat mai multe nume cu sanse reale pentru a intra in cursa pentru Cotroceni, precum Mugur.

Ponta, despre decizia Curtii Constitutionale: PDL si PMP s-au facut de ras (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca Partidul Democrat Liberal si Partidul Miscarea Populara s-au facut de ras prin contestatia pe care au depus-o la Curtea Constitutionala legata de investirea noului.

Ponta, despre gratierea lui Gica Popescu: O sustin!

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Gandul ca, in calitate de simplu cetatean, sustine cererea de gratiere a lui Gica Popescu, insa in calitate de sef al Executivului nu se poate pronunta.

Ponta, despre gratierea lui Gica Popescu: Ca simplu cetatean sustin cererea, dar ca premier nu ma pot pronunta

Premierul Victor Ponta afirma ca, in calitate de simplu cetatean, sustine cererea de gratiere a lui Gica Popescu, dar ca in calitate de sef al Executivului nu se poate pronunta. Ca premier nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )